VAIZDO 1080P PTZ POE Dome IP Apsaugos Kameros Lauke, Naktį Viziją, 30X Optinis Priartinimas Judesio Aptikimo Stebėjimo Kamerą ONVIF P2P


Nauja prekė

€102.67

€146.68

-30%



Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , dual wifi, kamera, lauko, boavision ptz, tptek ptz kamera, ir dome kameros, kamera ip poe, PTZ, Onvif, 50x zoom, ip kameros.

modname=ckeditor

VAIZDO 1080P PTZ POE Dome IP Apsaugos Kameros Lauke, Naktį Viziją, 30X Optinis Priartinimas Judesio Aptikimo Stebėjimo Kamerą ONVIF P2P

Su Pan-Tilt-Priartinimo funkcija

4" Metalo " Pan-Tilt-Zoom IP Kamera.Peržiūrėti kampo Pan Diapazonas:Visos Ribos: 0°~360°, Visos Greitis: 120°/s, Pakreipimo Ribos: 0°~90°, Pokrypio Greitis: 45°/s.Presents: 128, Nuotolinio Pan/Tilt Funkcija su 30x Optinis Priartinimas.

80m IR night vision

Didelės galios infraraudonųjų spindulių naktinio matymo žibintai.Ilgiausiai naktinio matymo atstumas gali siekti 80M (maždaug 328feet)

IP66 atsparus oro

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta kaip tada:lietaus,sniego,dulkių ir karštų dienų .su IP66 atsparus oro reitingų ,ir kabeliai, nutiesti per stovo papildomą apsaugą ,užtikrinti, kad jūs galite atsakyti į jų veiklos rezultatus,diena po dienos.Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Paramos Kruizinių Zoom

Parama 8 Iš Anksto Taškų, Zoom Objektyvo Būklė Gali Būti Išsaugotas Per Nustatytą

HD 1080P Aukštos raiškos Ekranas Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 2.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

Onvif protokolas

Mūsų kameros palaiko ONVIF protokolą.Suderinamas su dauguma Ngrr.

"Day & Night Vision

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki tamsos.

Išplėstinė H. 265 Vaizdo Suspaudimas

H. 265 (HEVC) veikia ir kodavimo efektyvumas, palyginti su savo pirmtaką, H. 264. H. 265 vaizdo sutaupo apie 50% bitų sparta, tuo pat kokybės kodavimo.H.265, tik reikia mažiau pralaidumo,greičiau pakrovimo greitis,daugiau sklandžiai, vaizdo,Mažesnis bite norma,aukštesnės kokybės vaizdą!

Power Over Ethernet,Kodėl verta rinktis POE Kamera ?

JOKIO papildomo maitinimo kabelių ar adapterių, reikia ir tiesiog prijungti IP kamera NVR, su vienu kabeliu, jūs galite lengvai užbaigti diegimą be žinių apie kompiuterį ar tinklo ir pradėkite mėgautis super lengva priežiūra tarp savo sumanaus telefono, planšetinio ar asmeninio KOMPIUTERIO.

Plug and play Lengva naudoti

Cctv saugumo kamerų sistema yra plug and play ,lengva nustatyti,Trys ryšio metodais,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Hisee App savo mobilųjį prietaisą, nemokama CMS/LSS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.Parama P2P (peer to peer) technologija.Paramos išmanųjį telefoną ("Android" & iPhone) nuotoliniu būdu peržiūrėti iš bet kur.

Parama per savo web sąsaja per "Internet Explorer"

Paramos Kompiuteriai ir planšetiniai kompiuteriai Peržiūrėti

Judesio Aptikimas

Ši VAIZDO stebėjimo kamerų sistemos yra skirtos siųsti perspėjimą, kai bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.Galite nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji siunčia pranešimą į savo el. paštą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

Darbas su NVR už 24/7 Patikimas Įrašymo Jei turite kelis IP kamerų arba, jei norite 24/7 įrašymo, Mūsų NVR yra geriausias jūsų pasirinkimas.Su NVR veikia puikiai ir efektyviai su kameromis visą parą stebėjimas ir registravimas už jūsų namų ir verslo saugumas ir priežiūra.

Jūs galite įdiegti ją patys

1.Nereikia montuotojai.

2.Išsaugoti diegimo nemokamai.

3.Kontrolės diegimo metu laisvai.

Jūs galite įdiegti ją ten vieta

Naudojimas:Street.Namų,prekybos centrų,viešbučių,sodas,fabrike,parduotuvėje "office",,, ir tt,

HD 2MP PTZ IP kameros specifikacijos:

Jutiklis:1/2.5" 2.0 M AR0521 CMOSEffective taškais:1920*1080Total Taškų: 2.0 Megapixels1920*1080@15 k / s,Objektyvas: F=4.3~129mm,30X Optinis ZoomZoom: 30x Optinis ZoomIris: F1.6~F2.8View Kampo: 68.5°(wide)~4.2°(Tele)Min.apšvietimas: 0 Lux (IR LED On)D/N: IR-CUTDigital triukšmo mažinimas: 3D Skaitmeninis triukšmo reductionCompression Formatas: H. 264/ MjpegCompression Norma: 32 Kbps~16MbpsSmart Aliarmas, Judesio aptikimas, Sąkandžio ir Atminties klaida alarmSupport Protokolai: TCP/IP,HTTP,DHCP,DNS,DDNS,RTP,RTSP,PPPoE,SMTP,NTP,UPnPSNMP,FTP,802.1 x,QoS,HTTPS (SIP,SRTP,IPv6), ONVIF: SupportInterface: 10M / 100M Mbps Ethernet (RJ-45)Valdymas: IE, ir CMS (pateikiamas kartu su kamera)Mobilųjį telefoną stebėti: P2PPan Greitis: 0.02 - 60 laipsnių/statramstis Greitis: 0.02 -40 laipsniu/sPan Diapazonas: 0-360 degreeTilt Diapazonas: 0-93 degreeAuto Flip horizontal: 180 laipsnių, Vertikalus 93 degree360 laipsnių Skenavimas: 1-9 Klasių nustatymas availableA-B Nuskaityti Vartotojo programmablePreset Taškai: 254Go, kad Anksto nustatytas Greitis: 120 laipsnių/sGuard Ekskursijos: 4 groupsGuard Taškai: Maks.16 taškų, dwell laiko vartotojo selectablePattern Skenavimas: 4 PcsPattern Skenavimo Rezultatai: Max.15 min., max.512 commandsTime kalendoriaus Funkcija: 8 tasksCommunication Protokolą, Pelco-D, Pelco-PCommunication: RJ45Baud Norma: 1200/2400/4800/9600bpsPrivacy Kaukė: SupportOperating Galia: POEAuto Kontrolės IR LED: PWM (Impulsų Pločio Moduliacijos)Remti aplinkos šviesos aptikimo: ir SPINDULIŲ apšvietimo įjungimas 1-15 klasių pasirenkami;šviesos Diodai: 6pcsIR atstumas: Iki 80mOperating temperatūra: -40°~ +60°Šildytuvas ir Pūstuvas: Automatinis temperatūra controlHumidity: ≤95% Ne CondensingPower: DC12V/ POE 48VConsumption:

Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
IR Atstumas(m) 100m
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Megapikselių 2MP
Stilius Dome Kameros
Kilmės vieta Kinija
Spalva balta
Prašymas Vidaus/Lauko
Savybės Lauko/Neperpučiamas
Onvif Parama
Energijos Sąnaudos(W) 20W
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows 7", Mac OS, "windows 8", "windows" 10
Tipas Speed Dome Kameros
pakreipti 90 laipsnių
Technologijos Visos Tilt Zoom
Sienos Laikiklis Lubų
Įrengimas Normalus
Saugojimas Nėra
P2P Parama
Jutiklis CMOS
Garantija 3 metai
Žiūrėjimo Kampas 360°
Objektyvo (mm) 4.7-94mm
TF Kortelė Nėra
Visos 360 laipsnių
Modelio Numeris HK-2MP01-PTZ
Prekės Pavadinimas OI.AKIS
Sertifikavimo CE
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka, Vietos Signalizacijos
Aukštos Raiškos 2.0 Megapixels
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android", ios
Kilmės KN(Kilmės)
Tinklo Sąsaja WLAN
Vaizdo Suspaudimo Formatas MJPEG, H. 264, H. 265
Jutiklis Prekės SONY
Maitinimo Šaltinis Su POE
Garso Išvesties Nėra
Matmenys (L x W x D)(mm) 4 cm

Parašyti atsiliepimą

VAIZDO 1080P PTZ POE Dome IP Apsaugos Kameros Lauke, Naktį Viziją, 30X Optinis Priartinimas Judesio Aptikimo Stebėjimo Kamerą ONVIF P2P

VAIZDO 1080P PTZ POE Dome IP Apsaugos Kameros Lauke, Naktį Viziją, 30X Optinis Priartinimas Judesio Aptikimo Stebėjimo Kamerą ONVIF P2P

Panašūs produktai