4K 8MP 5X POE Dome PTZ IP Kamera, Optinis Priartinimas 2.7-13.5 mm su Garso Lauko IP66 atsparus oro IR 35m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti 5MP


Nauja prekė

€69.85

€99.78

-29%



Žymos: camera ptz, tptek ptz kamera, domo kun, ip66 led, ptz ip kamera lauko 4g, kamera santa fe, poe switch, kamera ip wifi, imou, glock 28.

modname=ckeditor 4K 8MP 5X POE Dome PTZ IP Kamera, Optinis Priartinimas 2.7-13.5 mm su Garso Lauko IP66 atsparus oro IR 35m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti 5MP

5X optinis priartinimas

5x optinis priartinimas automatinio fokusavimo objektyvas,Proporcingas priartinimo funkcija,sukimosi greitis gali būti reguliuojamas automatiškai pagal mastelį kartotiniai

Realaus laiko Garso, Garso Įrašų

Šis Kupolas vaizdo stebėjimo kamera yra integruota į vieną pusę Garso funkcija.Pasiimti balso visame, ir gauti aiškų balsą otherside.Vienas krypčių Garso funkcija, Įrašo kiekvieną šiek tiek garso,Apsaugoti jus ir jūsų šeimos saugumas kiekvieną sekundžių.

PTZ Kontrolė

2.7" Metalo " Pan-Tilt-Zoom IP Kamera.Peržiūrėti kampo Pan Diapazonas:Visos Ribos: 0°~355°, Visos Greitis: 120°/s, Pakreipimo Ribos: 0°~90°, Pokrypio Greitis: 45°/s.Presents: 128, Nuotolinio Pan/Tilt Funkcija su 5x Optinis Priartinimas, infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo 80 metrų.

80m IR night vision

Didelės galios infraraudonųjų spindulių naktinio matymo žibintai.Ilgiausiai naktinio matymo atstumas gali siekti 80M (maždaug 262 pėdų)

IP66 atsparus oro

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta kaip tada:lietaus,sniego,dulkių ir karštų dienų .su IP66 atsparus oro reitingų ,ir kabeliai, nutiesti per stovo papildomą apsaugą ,užtikrinti, kad jūs galite atsakyti į jų veiklos rezultatus,diena po dienos.Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

HD 4K Didelės raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window displaywith 8MP Raiška.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau .

Onvif protokolas

Mūsų kameros palaiko ONVIF protokolą.Suderinamas su dauguma Ngrr.

"Day & Night Vision

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki tamsos.

Išplėstinė H. 265 Vaizdo Suspaudimas

H. 265 (HEVC) veikia ir kodavimo efektyvumas, palyginti su savo pirmtaką, H. 264. H. 265 vaizdo sutaupo apie 50% bitų sparta, tuo pat kokybės kodavimo.H.265, tik reikia mažiau pralaidumo,greičiau pakrovimo greitis,daugiau sklandžiai, vaizdo,Mažesnis bite norma,aukštesnės kokybės vaizdą!

Power Over Ethernet,Kodėl verta rinktis POE Kamera ?

JOKIO papildomo maitinimo kabelių ar adapterių, reikia ir tiesiog prijungti IP kamera NVR, su vienu kabeliu, jūs galite lengvai užbaigti diegimą be žinių apie kompiuterį ar tinklo ir pradėkite mėgautis super lengva priežiūra tarp savo sumanaus telefono, planšetinio ar asmeninio KOMPIUTERIO.

Plug and play Lengva naudoti

Cctv saugumo kamerų sistema yra plug and play ,lengva nustatyti,Trys ryšio metodais,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Hisee App savo mobilųjį prietaisą, nemokama CMS/LSS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.Parama P2P (peer to peer) technologija.Paramos išmanųjį telefoną ("Android" & iPhone) nuotoliniu būdu peržiūrėti iš bet kur.

Parama per savo web sąsaja per "Internet Explorer"

Paramos Kompiuteriai ir planšetiniai kompiuteriai Peržiūrėti

Judesio Aptikimas

Ši VAIZDO stebėjimo kamerų sistemos yra skirtos siųsti perspėjimą, kai bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.Galite nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji siunčia pranešimą į savo el. paštą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

Jūs galite įdiegti ją patys

1.Nereikia montuotojai,2,Išsaugoti, montavimas nemokamai.3,Kontrolės diegimo metu laisvai.

Jūs galite įdiegti ją ten vieta

Pritaikymas:Namuose,prekybos centre,viešbutyje,sodas,fabrike,parduotuvėje "office",,, ir tt,

Pristatymas

Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Mezgimojoga.lt.

Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Elementai, kurie toliau 2KG gabena Kinija Paštu oro paštu numatytasis..Už DVR ir apsaugos sistemos, mes remiame įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.

Sekimo Nėra.bus pateikta per 2 darbo dienas po išsiuntimo.

Pirkėjas yra atsakingas už Papildomus COD mokesčius, PVM, Tarpininkavimo Mokestis, Importo Muitas, arba pagal Užsakymą Mokesčius.Prašome Patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pirkėjas yra atsakingas už Pratęsti Srityse, už papildomą Mokestį, jei adresas yra nereikšminga.

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tai labai priklauso nuo siuntimo kurjerių ir vietinius papročius.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Garantija Ir Grąžinimas

Garantija:

Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie bus išvežti.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

Paramos Kalba Multi kalbų(anglų, Ispanų, Rusijos ir kt.)
Ryšiai rj45
IR Atstumas(m) 80m
Tipas ip kameros
Garantija 3 metai
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Technologijos Visos Tilt Zoom
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows xp", "Windows Vista", "Windows 7", Mac OS, "windows 8", "windows" 10
Mobiliojo Telefono APP Peržiūra Danale
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Jutiklis Prekės SONY
Įrengimas Normalus
Garso Išvesties 1CH RCA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų symbian, "Windows Mobile, "Android", ios
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Jutiklis CCD
Aukštos Raiškos 8.0 Megapikselių
Žiūrėjimo Kampas 90°
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Maitinimo Šaltinis Su POE
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V / 48V POE
Nuotolinio Peržiūra "Android", "iPhone", "iPad", PC, TVS, ir t.t
TF Kortelė Nėra
Kameros Rezoliucija 5MP/8MP
Stilius Dome Kameros
Spalva balta
Sienos Laikiklis Pusės
Kilmės KN(Kilmės)
Kilmės šalis ShenZhen.China
Sistemos Suderinamumas ONVIF 2.0
Prašymas Namuose, Parduotuvės, parduotuvė, Buveinė, Prekybos centras ir kt
Objektyvo (mm) 2.7-13.5 mm
Saugojimas Nėra
Dieną ir Naktį IR Cut filtras su automatiniu jungikliu
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Modelio Numeris HK-2926-4K
Prekės Pavadinimas HKIXDISTE
Signalizacijos Sistema Judesio Aptikimo+Įspėjimą el. Paštu+APP Pu
Energijos Sąnaudos(W) 3W
Sertifikavimo CE
Megapikselių 5MP

Parašyti atsiliepimą

4K 8MP 5X POE Dome PTZ IP Kamera, Optinis Priartinimas 2.7-13.5 mm su Garso Lauko IP66 atsparus oro IR 35m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti 5MP

4K 8MP 5X POE Dome PTZ IP Kamera, Optinis Priartinimas 2.7-13.5 mm su Garso Lauko IP66 atsparus oro IR 35m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti 5MP

Panašūs produktai