1080P 4G Wifi IP VAIZDO Saugumo Kameros Saulės energija Varomas 2 Garso PTZ Vaizdo Stebėjimo Kamera, Wireless 2MP 4G Sim Kortelės


Nauja prekė

€89.66

€112.08

-20%



Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , tptek ptz kamera, kamera saulės, 4g kamera lauko, kamera surveil, PTZ, apsaugos moterims, skaitmeninis mikroskopas su "mac", kamera icsee, 4g vaizdo kamera, l.

modname=ckeditor

Kodėl Jums Reikia Saulės Baterijos Vaizdo Kamera?Nėra maitinimo įtampos?Ne tinklo kabelio?Jums reikia mūsų 4g saulės camer su baterija.arba "WIFI" saulės kamera su baterija

Kurti garsiakalbis ir mikrofonas,parama, aišku, dvipusis balso kalbėjimas

Super ilgas laukimo,Non-stop Įkrovimas

Prijunkite fotoaparatą prie 8W saulės skydelis, ir ji bus gauti nepertraukiamo maitinimo visą dieną ir visą naktį.Jūs galite lengvai vietoje oro sąlygoms atsparios saulės kolektorių, siekiant padidinti saulės spindulių poveikio.Jis taupo jūsų problema rankiniu būdu įkrovimo kamera.

Pastaba: kameros pakuotės neturi būti baterijos

PIR Žmogaus Aptikimo tada, Kai nustatoma, kad kažkas pertraukos į stebėsenos srityje, kamera leis iš karto fotografuoti ir tiesioginio signalizacija, App.

PTZ kontrolė

Su visos funkcijos, pasukti 320° begalinis horizontaliai dideliu greičiu.Pokrypio pasukimas 90° kampu, daro patikimas namų ir verslo stebėsenos ir priežiūros be vertikalių apribojimų, nepaliekant jokių "negyvos zonos".

Smart Naktinio Matymo Režimas Pastatytas 2vnt Matrica IR led +4pcs baltos šviesos led,paramos spalva naktinio matymo ir įprastomis, infraraudonųjų spindulių naktinio matymo kelis naktinio matymo režimu fotoaparatas yra aprūpintas IP66 atveju , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje.

Išplėstinė H. 265 Vaizdo Suspaudimo H. 265 (HEVC) veikia ir kodavimo efektyvumas, palyginti su savo pirmtaką, H. 264. H. 265 vaizdo sutaupo apie 50% bitų sparta, tuo pat kokybės kodavimo.H.265, tik reikia mažiau pralaidumo,greičiau pakrovimo greitis,daugiau sklandžiai, vaizdo,Mažesnis bite norma,aukštesnės kokybės vaizdą!

HD 1080P Aukštos raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 2.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

100% viela-nemokamai, nereikia kabelis

Saulės baterijų ir suteikti energijos, jokių laidų, jokios Elektros.Labai tinka tose vietose, kurios nėra patogu laidų.

4G Kameros VS WIFI Kamera

4G fotoaparatą įdėkite SIM kortelę į darbą,nr. maršrutizatorius reikia, ne darbinis diapazonas,net jei namuose yra maitinamas, saulės 4G kameros vis dar veikia normaliai.WIFI, kamera turi "Wi-Fi" networkisrequired, ir įrengtas šalia maršrutizatorius, it su darbo diapazonas

Pastaba: Dear friend, IP kamera yra 2 versijos.

1. WiFi bevielio ryšio connnection, DONT paramos 4G Sim Kortelės Jungtis

2. 4G Sim Kortelės Versija DONT paramos WIFI ryšį.Prašome patikrinti, ar jūsų SIM Kortelės dažnio prieš užsakant.

4G SIM Kortelių Standarto Dar nėra WI-FI, jūs vis dar galite stebėti priežiūros zonos norite.Pavyzdžiui, Didelės spartos Kelių, Ūkių, Jūra, sandėliukas.

Lengva sukonfigūruoti ir naudoti 100% Vielos nemokama ir lengva įdiegti; nuskenuokite QR kodą į porą saugumo kameros į telefoną per nemokama programa; be Sustojimo, saulės energijos tiekimo su savo saulės skydelis ir akumuliatoriaus dėžutė

Nuotolinio peržiūrėti bet kur,bet kada ir Kelių naudotojo matymo Dėka patogu P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą.Palaiko kelis vartotojams peržiūrėti tuo pačiu metu.

SD Kortelė & Debesys Saugojimo kameros palaiko iki 128 gb TF kortelių vietos atsarginės kopijos ir taip pat suteikia debesų saugyklos paslauga(Reikia mokėti papildomą mokestį)

Smart Atkūrimo Jūs galite lengvai rasti vaizdo medžiagą norėtumėte peržiūros, Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.HD 2MP Saulės WIFI PTZ IP kameros

Įtraukti straipsniai

1 VNT saulės skydelis

1 VNT Wi-fi IP Kamera

1 VNT USB Kabelis

1 Varžtų Komplektas*1

1 naudojimo instrukcija.

Baterijos nėra įtrauktos

Jūs galite įdiegti ją patys

1.Nereikia montuotojai,2,Išsaugoti, montavimas nemokamai.3,Kontrolės diegimo metu laisvai.

Jūs galite įdiegti ją ten vieta

Programos: Gatvės, namai, ūkių, automobilių stovėjimo aikšteles, sodus, gamyklas, ganyklos, tvenkinių ir pan.

Pristatymas

Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Mezgimojoga.lt.

Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Elementai, kurie toliau 2KG gabena Kinija Paštu oro paštu numatytasis..Už DVR ir apsaugos sistemos, mes remiame įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.

Sekimo Nėra.bus pateikta per 2 darbo dienas po išsiuntimo.

Pirkėjas yra atsakingas už Papildomus COD mokesčius, PVM, Tarpininkavimo Mokestis, Importo Muitas, arba pagal Užsakymą Mokesčius.Prašome Patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pirkėjas yra atsakingas už Pratęsti Srityse, už papildomą Mokestį, jei adresas yra nereikšminga.

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tai labai priklauso nuo siuntimo kurjerių ir vietinius papročius.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Palaikomos Operacinės Sistemos No
Spalva balta
Garantija 3 metai
TF Kortelė 128G TF Kortelė
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android", ios
Modelio Numeris HC-4GPTZ91-2MP
Maitinimo Šaltinis Saulės Energija Varomas
Sienos Laikiklis Pusės
Stilius Dome Kameros
Dvipusis garso Parama
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Megapikselių 2MP
Kameros Rezoliucija Multi kalbų(anglų, Ispanų, Rusijos ir kt.)
Tinklo Sąsaja 4G
Sertifikavimo CE
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Saugojimas 128G
Kilmės šalis Kinija, ShenZhen
Signalizacijos Veiksmų FTP Foto, El. Paštas Nuotrauka
Naktinio Matymo Spalva Parama
Tipas ip kameros
Jutiklis CMOS
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Prekės Pavadinimas HCVAHDN
Įrengimas Pusės
Žiūrėjimo Kampas 90°
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Kilmės KN(Kilmės)
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01
atsparus vandeniui Parama
Technologijos Centrinis
Ryšiai 4G
Jutiklis Prekės SONY
Garso Išvesties 1CH BNC
IR Atstumas(m) 40m

Parašyti atsiliepimą

1080P 4G Wifi IP VAIZDO Saugumo Kameros Saulės energija Varomas 2 Garso PTZ Vaizdo Stebėjimo Kamera, Wireless 2MP 4G Sim Kortelės

1080P 4G Wifi IP VAIZDO Saugumo Kameros Saulės energija Varomas 2 Garso PTZ Vaizdo Stebėjimo Kamera, Wireless 2MP 4G Sim Kortelės

Panašūs produktai