Kūrybos Saulės Miškų Projekciniai Žibintai Geležies Kabinti Tuščiaviduriai LED Šviesos Lauko Sodo Dekoratyvinis Kabinti Tuščiaviduriai Žibintai Dropship


Nauja prekė

€8.66

€12.37

-29%



Žymos: miško subaru, smuxi saulės projektorius, saulės didelis projektorius, miško pakabukas, miškų aplinkosaugos ¾enklelis, saulės rgb projektoriaus, subaru xv, "subaru", impreza, 200w saulės projektorius.

Kulka Taškų:

1、Kaustytomis Geležies Dizainas: saulės lapų projekciniai žibintai yra pagaminti iš aukštos kokybės metalo, turi vandeniui danga, saulės baterija, geriausias vidaus/lauko apdailos, bei gali būti naudojamas, terasa, abipus lango, ant durų, ant stogo, sode ar ant šaligatvio.

2、Aplinkos Apsaugos: kabinti tuščiaviduriai LED šviesos yra įrengta aukšto efektyvumo 2V 100mA polikristalinio silicio saulės skydelis, 1 1.2 V AA tipo Ni-MH baterijos, 1 ryškios LED lempos lemputė, jį įjunkite, kad dėl valstybės, jis automatiškai gali būti įkrautas per dieną, ir šviesiai iki tamsiai 8 iki 10 valandų.Protingai naudoti gamtos išteklius, gali taupyti energiją ir jūsų sąskaitos už elektros energiją.Pastaba: Prašome leisti produkto poveikio skirtumai dėl įtakos saulės spindulius ant lietingą dieną.

3、Lengva Įdiegti: Jokių įrankių ar laidai yra reikalaujama.Metalo rankenos dizainas gali būti pakabinama arba pastatoma butas.Tiesiog padėkite jį saulėje ir įkrauti, ir jis bus automatiškai įjungti tamsoje ir išjungti per dieną.Nėra, turi veikti ON/OFF jungiklis, kai iš jo bus pradėtos naudoti (jums reikia įjungti mygtuką, kai jūs jį naudoti pirmą kartą), kuris atneša jums patogu ir taupo laiką.

4、Puikus Dydis: geležies, saulės žibintai yra apie 12.45*19.81 cm/ 4.9*7.8 visų, apie 447.9 g/ 15.8 uncijų, išskirtinį išvaizdą, vidutinio dydžio, tinka lauko naktį apdaila.

5、Klientų Aptarnavimą: Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes teikiame išskirtinį saulės šviesos su įvairių stilių ir modelių.Jei jūs turite kitų reikalavimų, prašome susisiekti su mumis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Saulės Kabo Žibintai

Medžiaga: kalvystė

Spalva: bronza

Dydis: apie 12,5*20cm/ 4.92*7.87 iš jų 12,5*30.5 cm/ 4.92*12.01 in (su rankena)

Pakavimo Sąrašas:

1*Saulės Kabo Žibintai

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, yra tik mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINTI:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokestis

2) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

3) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Maitinimo Šaltinis Saulės
Prekės Pavadinimas LAIDEYI
Korpuso Medžiaga Geležies
Saulės Elementų Tipas NI-MH
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo BMK
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Stilius ART DECO
Naudojimas ATOSTOGŲ
Įtampa 1.2V
Modelio Numeris Metalo Tuščiaviduriai LED Saulės Žibintai

Parašyti atsiliepimą

Kūrybos Saulės Miškų Projekciniai Žibintai Geležies Kabinti Tuščiaviduriai LED Šviesos Lauko Sodo Dekoratyvinis Kabinti Tuščiaviduriai Žibintai Dropship

Kūrybos Saulės Miškų Projekciniai Žibintai Geležies Kabinti Tuščiaviduriai LED Šviesos Lauko Sodo Dekoratyvinis Kabinti Tuščiaviduriai Žibintai Dropship

Panašūs produktai