Sodo Saulės Lempos Judesio Jutiklis LED Saulės Šviesos, Saulės energija Varomas tik Saulės, Vandeniui Lempos Lauko Wall Street Apdaila


Nauja prekė

€4.27

€7.49

-42%



Žymos: lempa lauko saulės, galios saulės, foco led saulės, lemputė saulės, saulės šiltai balta, led lauko saulės, lempa led saulės, sodo lempos saulės, projektorius saulės, sodo saulės.

Aprašymas:

Funkcija

- Nuotolinio Valdymo & Reguliuojamas Remti,Tai lauko led saulės šviesos yra klasikinis sģdynģs laikiklis, kuris leidžia jums reguliuoti ekspoziciją, kokiu kampu saulės lempos pagal darbo aplinka.Be to, nuotolinio valdymo jums yra patogiau reguliuoti darbo režimas lempos bet kuriuo metu,jums nereikia naudoti kopėčias.

- LED Ryškesnis & Plačiau Apšvietimo,Tai saulės judesio jutiklis šviesos įrengta patobulinta aukštos kokybės LED lempos, Karoliukai ir naujausios energijos valdymo lustas, kuris padidina kampo ir ploto apšvietimas iki 50%.

- Keturių Patogus Režimai, Palyginti su kitomis single-mode saulės šviesos, Saulės Šviesos Lauko pareikšti 4 darbo režimai prisitaikyti prie įvairių naudojimo scenarijai.Indukcijos režimu, energijos taupymo režimo ir pilnas šviesos režimą.Puikiai tinka naudoti ant priekinės durys,kiemas ,sodas, veranda,garažas, važiuojamosios kelio dalies, denio, kelių, žemės ūkio ir bet kurioje vietoje, kur saulė šviečia.

- Visiems sezonams Darbinis Šviesos,LED saulės šviesą sugeria ir paverčia saulės šviesą į elektros energiją,efektyvus saulės skydelis turi gerą heatproof ir IP65 Vandeniui funkcija ir gali toliau dirbti per šaltų žiemos mėnesiais,apšvietimas iki savo gyvenimo, bet kokiu oru ir bet kuriuo metų laiku.

- Super Ilgas tarnavimo laikas,,Saulės energija varomas šviesos, IP65 vandeniui, kad jis visiškai apsaugo grandinę ir baterija ir daro savo gyvenimo trukmė buvo 2 kartus didesnis nei kiti.

apie:

Itin Ryškus Nuotolinio Lauko Led Saulės, Potvynių Šviesos

Kas Saulės energija varomas LED Šviesos yra built-in su Led, kad kartu teikia šviesesnė, labiau taupančių apšvietimo sistema.

Plačiau Apšvietimo Diapazonas & Ilgiau Judesio Atstumas

Aukštos jautrus jutiklis ir 3000mah talpos baterija, kuri gali judesio iki 120 laipsnių kampu ir judesio atstumas gali būti iki 15-20 pėdų.kurios teikia platesnį apšvietimo asortimentą ir ilgiau jutiklio ilgis.

Super Paprastas Montavimas

Šviesa gali būti montuojamas ant priebučio/sienos/medį/stulpą su sąlyga, priedai sekundžių, ir nereikia kabelį ar laidą, įrašyti jūsų daug laiko.

4 DARBO REŽIMAI

1 Režimas: Mažai Šviesos Judesio Jutiklio Režimas (Rekomenduojame)

Kai tamsią naktį, šviesos bus silpnas, mažai šviesos be žmonių ateina šalia, tačiau tapo labai šviesus, jeigu žmonės ateina, ir ryškios šviesos truks 20 sekundžių, kol ji grįžta į artimosios šviesos dar kartą.

2 Režimas: Pilna Šviesos, Judesio Jutiklio Režimas

Naktį, šviesos bus stiprus, šviesus, kai žmonės ateina, po 20 sekundžių šviesa automatiškai išsijungia.

Režimas 3: mažai šviesos Judesio Jutiklio Režimas

Naktį, šviesos bus mažai šviesos, kai žmonės ateina, po 20 sekundžių šviesa automatiškai išsijungia.

Režimas 4: Visada Apšvietimo Režimas

Kai tamsią naktį, šviesos bus silpnas, mažai šviesos be žmonių ateina šalia,ryškios šviesos truks 5 valandą, kol jis grįžta į artimosios šviesos dar kartą.

Techniniai duomenys:

Saulės skydelis: 5.5 v/2,5 w

Li-ion baterija: 3.7 v/3000mAh

Judesio atstumas:Iki 15-20 ft

Apšvietimo diapazonas: 80 kvadratinių metrų

Matmenys: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1X Gatvės žibintas

1X Nuotolinis valdymas

Pastabos:

Šiltas Patarimai:

1. Įsitikinkite, kad šviesos būti visiškai įkrauta pagal tiesiogiai saulės 6-8 valandas prieš diegdami.

2. Prašome atkreipti dėmesį, skaidri izoliacija lapas pirmiausia, kai jūs naudojate nuotolinio valdymo pultu.

Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Sertifikavimo ce
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas oobest
Pagrindo Tipas Nėra
Parama Dropshipping
Stilius Modernus
Įtampa 5V
Saulės skydelis 5.5 v/2,5 w
Apšvietimo diapazonas 80 kvadratinių metrų
Yra Pritemdomi Taip
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris -
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija -
Korpuso Medžiaga ABS
Matmenys Kaip parodyta
Savybės -
Naudojimas Pramonės
Apsaugos Lygis IP65

Parašyti atsiliepimą

Sodo Saulės Lempos Judesio Jutiklis LED Saulės Šviesos, Saulės energija Varomas tik Saulės, Vandeniui Lempos Lauko Wall Street Apdaila

Sodo Saulės Lempos Judesio Jutiklis LED Saulės Šviesos, Saulės energija Varomas tik Saulės, Vandeniui Lempos Lauko Wall Street Apdaila

Panašūs produktai