Universalus Magnetinis Žiedas 1/4" Metalo Atsuktuvas Bit Magnetinis Žiedas 6.35 mm Kotu antikorozinės Grąžtas Magnetas Galingas Žiedas


Nauja prekė

€1.57

€2.09

-24%



Žymos: durų rėmo lipdukas, 12 bitų, keramikos rinkinys atsuktuvas, "pasidaryk pats" atsuktuvas magnetizer, magnetizer magnetinis atsuktuvas, futbolo pardavimui, bit holder magnet, tiek hex, tiek turėtojas, tiek magnetas.

KARŠTO PARDAVIMO Pagrindinės Funkcijos

LENGVA NAUDOTI

Tiesiog įkiškite atsuktuvą tiek į magnetinis žiedas, atsuktuvas galvos yra iš karto magnetized ir gali iš tikrųjų turėti varžtą, lengvai pasiimti varžtą ir nepriklauso.

PATVARUS & IŠSKIRTINĮ APDAILOS

Mūsų magnetizer žiedas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, magnetinio greitai, slydimui atsparus ir labai dilimui, rafinuotas kūrinys, didelio tikslumo, anti-poveikis, antikorozinės, jokios žalos varžtą ir atsuktuvas galvos.

STIPRUS MAGNETIZER

Momentiniai įmagnetinimo, stiprus magnetinis poveikis, likti magnetized visam laikui.Palikti magnetizer įrankių už papildomą magnetinį stiprumą.

YRA BŪTINA PRIEMONĖ SIEKIANT ATSUKTUVAS

Atsuktuvas magnetinis žiedas leidžia vartotojui greitai ir lengvai magnetize smulkūs įrankiai ir atsuktuvai, jie pritraukia varžtai, veržlės arba metalinių dalelių susidėvėjimą ir pašalinti.Puikiai tinka bet kokiai progai, kai reikia pridėti varžtais.

Naudojant Metodus

Specifikacija

Medžiagos

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno

Magnetas

Spalvos

JUODA

GELTONA

VIOLETINĖ

Pakuotės Turinys

Magnetinis Žiedas Akceleratoriaus × 1 Gaminio Dydis

Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Su Rankena, Ar Ne No
Prekės Pavadinimas isfriday
Kilmės KN(Kilmės)
Magnetinis Taip
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
prekės pavadinimas Atsuktuvas Galvos Magnetinis Žiedas
Savybės Dismountable

Parašyti atsiliepimą

Universalus Magnetinis Žiedas 1/4

Universalus Magnetinis Žiedas 1/4" Metalo Atsuktuvas Bit Magnetinis Žiedas 6.35 mm Kotu antikorozinės Grąžtas Magnetas Galingas Žiedas

Panašūs produktai