Daugiafunkcinis Sukimosi Atsuktuvas Bitų Rinkinys Torx Atsuktuvų Rinkinį 48-in-1 Varžtas Vairuotojas Nustatyti Rinkinio Namų Reikmenys


Nauja prekė

€17.40

€42.44

-59%



Žymos: screwdriv, hex įrankis, telefonu taisymo įrankis, pc atsuktuvų rinkinys, t5 žiūrėti, aliuminio atsuktuvų rinkinys, nešiojamas varžtas vairuotojas, stalo įrankiai atsuktuvas, tiek, kompaktiškas įrankis.

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Multifunkcinis Rotacinis Atsuktuvas Bitų Rinkinys Torx Atsuktuvų Rinkinį 48-in-1 Varžtas Vairuotojas Nustatyti Rinkinio Namų Reikmenys

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Smuiku Su Elektronikos Elementus, ramiai: produktas sujungia kreivi formą ir poliruoto metalo apdaila, su šiek tiek turėtojas patarimas, leidžia jums pasirodys, bet kuriuo iš dviejų dešimčių įtraukti bitai vairavimo varžtai įvairių tipų ir dydžių, ir atlikti papuošalai ir elektronikos remontas su fanciest priemonė, savo žinioje.

2. Užsegamas ir Pašalinti be Vargo: žalvario cilindras yra įvertinta, kad visa tai duoda daug daugiau slėgio nei standartas, tikslumo vairuotojo, todėl galite pasikliauti svoris vairuoti žemyn varžtai su šiek tiek pastangų, o objektyvų žiedą modelius užtikrinti patenkinamą rankena, kad lieka rankoje ir jus kontroliuoja visą laiką.

3. Išsaugoti Savo Energijos: Ji turi didelį žalvario masė ne priekis, aukšto sukimosi inercija ir aukštos kokybės keramikos guolį nugaros pabaigoje, minimalus pasipriešinimas.Jis naudoja 4 mm tikslumo bitų, todėl jis puikiai tinka dirbant ant mažų elektronika.

4. Universalūs Naudoti Vienu Įrankiu: Ateina su 24 microbots, taigi, galėsite gauti gerą pasirinkimą vairavimo patarimai atlikti remonto ir pataisas, derinys Kryžiaus, Torx, tinklinėmis, Y-Tipo, hexs, ir U-šiek tiek patarimų.Tai reiškia, kad galite eiti į darbą visai daug dalykų, naudojant šį dalyką.

5. Atskleisti Savo Pirštus: Į hourglasses formos stiebas yra skirtas prisitaikyti prie pirštų, kad nėra naudojamos paversti vairuotojas, todėl jiems nereikės daryti jokių pastangų įspūdingos.Norėdami jį naudoti, tiesiog laikykite jį taip, kad jo galva prispausta delnų, tada jūs nugara objektyvų žiedą veleno į abi puses su pirštais.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Pakuotės dydis: 16.5*8.4*3.7 cm

Medžiaga:

Atsuktuvas Korpusas: Aliuminis + Geležies

Tiek: Chromes vanadžio plieno

Komplektą Sudaro:

1 x atsuktuvas rinkinys

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Modelio Numeris Atsuktuvas
Varžto Galvutės Dydis -
Pakuotė Pagal 5vnt
Tipas Kita
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Varžto Galvutės Tipas Phillips
Kilmės KN(Kilmės)
Su Rankena, Ar Ne Taip
Prekės Pavadinimas Furnishard
Magnetinis Taip
Savybės Mini

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcinis Sukimosi Atsuktuvas Bitų Rinkinys Torx Atsuktuvų Rinkinį 48-in-1 Varžtas Vairuotojas Nustatyti Rinkinio Namų Reikmenys

Daugiafunkcinis Sukimosi Atsuktuvas Bitų Rinkinys Torx Atsuktuvų Rinkinį 48-in-1 Varžtas Vairuotojas Nustatyti Rinkinio Namų Reikmenys

Panašūs produktai