5vnt SOLOVOX V8S PLUS+10VNT MAITINIMO ADAPTERIS HD 1080P Ali3511 Palydovinės TV Imtuvo Palaikymas USB WiFi "YOUTUBE" Xtream STB Dekoderis


Nauja prekė

€251.77



Žymos: xtream kodai iptvbox, iptv xtream, xtream kodai, iptv, palydovinės, receptoris, openbox, starmax palydovinis imtuvas, xtream, ematic jetstream 4k ultra hd tv box, oscam serverio, oscam palydovinės imtuvas.

Kas įskaičiuota

Į SOLOVOX V8S PLIUS lydi jo Maitinimo Adapteris, HDMI Laidas, Nuotolinio valdymo pultelis ir Naudotojo Vadovas.

Į SOLOVOX V8S PLUS savybės pilną išplėtimo prievadai, jis turi USB lizdą ant priekinio skydelio, CA kortelės lizdas kairėje pusėje, Maitinimo prievadą (DC 12V), a PJ-356 port (RS232), USB prievado, RJ45 port (ETHERNET), TV SCART port, HDMI uosto (HD TV), LNB uoste (LNB 13/18V), ir a LINIJOS uosto nugaros pusėje.

Įvairiomis funkcijomis

Į SOLOVOX V8S PLUS yra galingas palydoviniu imtuvu, jis palaiko daug network sharing protokolus.Prietaisas taip pat palaiko live " paslaugas, pavyzdžiui, MARS X, ir Xtream kodus.Be šių specialių funkcijų, "YouTube" yra integruota dalis, pagrindines funkcijas.

Atnaujinti programinę įrangą ir TP internete

Į SOLOVOX V8S PLUS palaiko internete naujinimų.Apie tai, kai yra naujas firmware versija arba kanalų sąrašas (TP PROG) yra, jūs galite gauti jį lengvai.

Įvairių tipų maitinimo adapteriai

Mes atsiųsime teisingą maitinimo adapteris, kuris tinka jums pagal pristatymo adresą arba savo reikalavimą.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas.

2.Nuotolinio Plotas: Nuotolinio srityje, DHL/Fedex/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti "atokioje Vietovėje Mokestis", prašome jį suprasti.

3. Pristatymo Laikas: PASLAUGA TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Mes priimame tik grąžinti prekes Paštu ar AVS.

3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Spalva juoda
FTA(Free to Air) Taip
HDMI HDMI jungtis (iki 1080P) produkcija
Sprendimas Ali3511 (600MHz)
Aukštos Raiškos Taip
Tipas Skaitmeninis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris V8SPLUS001 Palydovinės TV imtuvas
Su USB Wifi Taip
gyventi nova, MarsX, xtream
Sertifikavimo CE
Firmware Atnaujinti Internetu (OTA) Taip
USB 2x USB 2.0 High Speed Priimančiosios
Prekės Pavadinimas SOLOVOX
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

5vnt SOLOVOX V8S PLUS+10VNT MAITINIMO ADAPTERIS HD 1080P Ali3511 Palydovinės TV Imtuvo Palaikymas USB WiFi

5vnt SOLOVOX V8S PLUS+10VNT MAITINIMO ADAPTERIS HD 1080P Ali3511 Palydovinės TV Imtuvo Palaikymas USB WiFi "YOUTUBE" Xtream STB Dekoderis

Panašūs produktai