Nešiojamų Tikslumo Gręžimo Locator Medienos Apdirbimo Reguliuojamas Punch Locator Gręžimo Šablonas Vadovas Mini " Stendo Gręžimo Spaudos Mašinos


Nauja prekė

€7.39

€14.79

-50%



Žymos: xr "iphone" chameleon filmas.

Nešiojamų Gręžimo Locator Mini " Stendo Gręžimo Paspauskite Multi-funkcija Mašina

Savybės:

1.Geriausias medienos apdirbimo grąžtas ieškiklis:suteikia medienos gręžimo lengviau, tiesiau ir tiksliau.Ji priima 1/4 colio šešiakampis veleno ir gali būti naudojamas su belaidžiais ir rankinėms elektriniai grąžtai.

2.Multi-funkcija: Mūsų medienos grąžtas positioner tvirtinimo laikiklis talpa 1 bit, bet jei jūs jį pašalinti, ir įjunkite jį, galite įdiegti iki 2 bitai.V-formos griovelis ant pagrindo, leidžia lengvai centravimas ir gręžimo rąstų, tokių, kaip mediniai kaiščiai.

3.Pilnas komplektas:Su pagrindiniais chuck, kūginiai gylis kontrolės veleno ir apriboti žiedas, pavasarį grįžti, grįžtamasis tvirtinimo laikiklis, built-in V-groove, derinimo ir aukščio tvora, gręžimo locator kreipiančioji liniuotė su greito apkabos, greitai ir tvirta Pakaba.

4.Lengva naudoti:yra du centras, kaiščių, kurie gali būti įtraukti į valtis, kai jo nenaudojate.Jei jie naudojami, jie yra įsukama į pagrindo apačioje ir gali būti sugriežtinta su viena stulpelio kepurės, kuri yra įmontuota hex tiek.

5.PASIDARYK pats:Medienos apdirbimo locator rinkinys, naudojamas briaunos, paviršiaus, T-formos ir L-formos jungtis, tinka greitą ryšį "PASIDARYK pats" baldų ir medienos apdirbimo ir kt.

Aprašymas:

Šis produktas yra locator, naudojamos briaunos, paviršiaus, T-formos ir L-formos jungtis, tinka greitą ryšį "PASIDARYK pats" baldų ir medienos apdirbimo ir kt.

Techniniai duomenys:

Dydis: 28*9.5*22cm

Taikymo sritis: namų apyvokos

Spalva:raudona

Serija: Priemonė Aparatūra

Pakuotė:

1 * Locator

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Specifikacija 1
Taikoma scenarijus Vidaus
Sertifikavimo CE
Taikymo Sritis Vidaus
Serija Įrankis aparatūra
dydis 28*10
Medžiaga Alloy Steel
Svoris 800
STANDARTAS LIEJIMO
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 1

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Tikslumo Gręžimo Locator Medienos Apdirbimo Reguliuojamas Punch Locator Gręžimo Šablonas Vadovas Mini

Nešiojamų Tikslumo Gręžimo Locator Medienos Apdirbimo Reguliuojamas Punch Locator Gręžimo Šablonas Vadovas Mini " Stendo Gręžimo Spaudos Mašinos

Panašūs produktai