Medinių Durų Smart Pirštų Atspaudų Durų Užraktas Airbnb Butas Smart Durų Užraktas Tuya App Kontrolės Pirštų Atspaudų Belaidžio Nuotolinio Valdymo Užraktas


Nauja prekė

€58.94



Žymos: durų užraktas, pirštų atspaudų, tuya kabineto užrakinti, namų smart, miegamojo durų užraktas, secur durų užraktas, užrakto, skaitmenų durų užraktas, homepod mini mount, vandeniui atsparus pirštų atspaudų smart lock, durų užraktas smart.

1.Produkto Aprašymas

Tai yra naujausias sumanaus pirštų atspaudų "Bluetooth" kontrolės sistema, durų užraktas ofRealhelpin 2021. Tai yra supaprastinta išvaizdą dizainas ir patogus WiFi App valdymo sistema.Paspaudę rankena ir paspauskite pirštų atrakinti vienas žingsnis.Ji bus nuostabi patirtis smart gyvenimą.Šis užraktas, taip pat gali būti naudojamas medinių ir saugumo durys, ir tinka visų rūšių sudurti.

Tai yra patogu valdyti sistemos ir 6 būdų, kaip atrakinti: pirštų Atspaudų Atrakinimas, "Bluetooth" APP Atrakinti Nuotolinio WiFi Atrakinti,Slaptažodį ar PIN kodą, Atrakinti,Kortelė Atrakinimas ir Mechaninės Klavišai Unock.Jis bus patenkinti visus jūsų poreikius, apie "smart lock".Su advanced APP valdymas, per "WiFi" ar "Bluetooth" jungtis, smart lock į savo išmanųjį telefoną ir galėsite valdyti savo smart durų užraktas bet kur ir bet kada.

3.Produkto Parametrai

Produkto Pavadinimas

"Bluetooth" Durų Užraktas

Modelio Numeris

2357

Būdų, Kaip Atrakinti

"Bluetooth" PROGRAMĄ, WiFi(Pasirinktinai),Pirštų atspaudais, PIN Kodą, Kortelės, Mechaninė Raktas

Darbinė Temperatūra

Nuo -20℃~70℃

Darbo Drėgnumas

20%~90%

Darbinė Įtampa

4x AAA Baterijos

Pirštų Atspaudų Skaitytuvas

FPC pirštų Atspaudų Skaitytuvas

Nustatymo Laikas

Medžiagos

Cinko Lydinys

Galimos Spalvos

Juoda,Aukso

Baterijos Tarnavimo Laikas

Parama 10 000 Kartų Fiksavimo & Išlaisvinti Operacija

Statinis Elektros Energijos Suvartojimas

Duomenų Talpa

30pcs Duomenis, pirštų atspaudus,30Pcs Duomenų Kortelę,10vnt Duomenis Kodas

Parama Kodas

6-8

Kortelės

MF1

Žemos Įtampos Įspėjimas

Žemiau 4.8 V

Dydis

255mm*56mm*19mm

Kalbos

Anglų, Kinų

III.Apie Tuya APP įžanga

Imobilizavimo:Smart spynos siūlo patogų imobilizavimo į jūsų namus, nesvarbu, ar tai mobilusis telefonas, pirštų atspaudų, kortelės, veido, piršto venų, arba slaptažodį.

Scena Jungtis:Noriu būti pritarė šiltas ir jaukus namų atidarius duris?Tirpalas palaiko scena jungtis sukėlė durų atidarymo.Namų nariai gali pritaikyti savo siužetą ryšys turi išimtinę homecoming patirtis.

Balso Scenos: Ką daryti, jei jūs turite lankytojas, kol jūs esate užsiėmęs virtuvėje?Sprendimas gali padėti jums integruoti su trečiųjų šalių balso padėjėjai, pavyzdžiui, Alexa, kad gyvenimas paprastas ir patogus.

Periodiškai Slaptažodį:Lankytojai turi pasikartojimo reguliaraus prieigos kartus.Pavyzdžiui, jie yra kviečiami kiekvieną pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį nuo 10 a.m.11-a.m.Idealiai tinka trumpalaikėms ir vidutinės trukmės lankytojus, pavyzdžiui, auklės, namų valytojai, ir kt.

Vienkartinis Slaptažodis:vienkartinis slaptažodis galioja tik vieną prieigos operacija.Sukurti unikalų slaptažodį įvesti lankytojai, draugai ir paslaugų žmonės.

dydis 255mm*56mm*19mm
Modelio Numeris 2357
Duomenų Talpa 70
Sertifikavimo FCC
Kilmės KN(Kilmės)
Galimos spalvos juoda, Aukso
Žemos įtampos įspėjimas žemiau 4.8 V
Svoris 1.8KG
Rankenos Kryptį Teisė Traukti
Medžiaga aliuminio lydinio
Prekės Pavadinimas Realhelp
Working voltage 4X AAA baterijos
Pirštų Atspaudų Skaitytuvas FPC pirštų Atspaudų Skaitytuvas
KORTELĖS mf1
Kalbos lietuvių, Kinijos

Parašyti atsiliepimą

Medinių Durų Smart Pirštų Atspaudų Durų Užraktas Airbnb Butas Smart Durų Užraktas Tuya App Kontrolės Pirštų Atspaudų Belaidžio Nuotolinio Valdymo Užraktas

Medinių Durų Smart Pirštų Atspaudų Durų Užraktas Airbnb Butas Smart Durų Užraktas Tuya App Kontrolės Pirštų Atspaudų Belaidžio Nuotolinio Valdymo Užraktas

Panašūs produktai