Nešiojamų Durų Užrakto Blokavimas Dviguba Anga Saugos Užraktas Durų Papildomą Užraktą, Viduje Durys Spintelę Apsaugos Prietaisai


Nauja prekė

€1.41

€2.83

-50%



Žymos: yz450f 2010 protector variklis.

Savybės:

1. Plačiai taikoma): galite jį naudoti namuose ar daugelis kitų atvejų, pavyzdžiui, viešbučiai, mokyklos, trumpalaikė nuoma ir kt.Įsitikinkite, užrakinti duris, kai jūs jį naudoti.

2. Saugumas: Nešiojamų durų spynos yra antroji gynybos linija for home security, kurios jums gali suteikti daugiau saugumo.Jūs galite naudoti ją kaip pagalbos rinkinys, patalpų durų užraktą, kuris gali suteikti jums stiprų saugumo jausmą.

3. Maži ir nešiojamieji: Jis yra mažo dydžio ir gali būti dedamas į kišenę ar rankinę.Tai labai patogus prietaisas, kuris gali būti naudojamas, kai esate ne namuose.Tai geriausia užrakinti, grandinės, viešbučio durų užraktas.Pateikti savigynos ir savęs moterų apsaugą kelionę.

4. Tvirtas: kelionės durų užraktas buvo modernizuotos su geresnių rezultatų ir patvarumo.Nešiojamų durų užraktas yra pagaminti iš sunkiųjų plieno ir tvirto durų užraktas užtikrina, kad ji lieka geros būklės ilgą laiką.

5. Sklandžiai: Naudojant naujausias galvanizavimo ir poliravimo technologija garantuoja tobulo sklandžiai liesti ir išvengti bet kokios žalos, kai naudojant laiptinės spyna.Teikia antrinio apsaugos keliautojams, kolegijos studentai, ir pažintys.

Aprašymas:

Nešiojamų kelionės užrakinti jums suteikia daugiau saugumo, konfidencialumo.Naudojant šį nešiojamų durų užraktas, gali užkirsti kelią vaikų atidaryti duris, ir taip pat gali užkirsti kelią smart katės ir šunys atidaryti duris patys.

Techniniai duomenys:

Spalva: raudona + sidabrinė

Dydis: 5.12*1.65*1.33 colių

Medžiaga: plastikas + nerūdijančio geležies

Įpakavimas: dėžutė spalva

Tipas: Saugos spynos

Taikymo sritis: viešbutis, būsto, apsaugos vartai

Pakuotė:

1 * Durų Užraktas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
dydis 5.12*1.65*1.33inch
Sertifikavimo Nėra
Taikymo Sritis VIEŠBUTIS, Būsto, apsaugos vartai
Spalva Raudona + Sidabrinė
Tipas Saugos spynos
Medžiaga plastikiniai + nerūdijančio geležies
Pakavimas Spalvos langelį

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Durų Užrakto Blokavimas Dviguba Anga Saugos Užraktas Durų Papildomą Užraktą, Viduje Durys Spintelę Apsaugos Prietaisai

Nešiojamų Durų Užrakto Blokavimas Dviguba Anga Saugos Užraktas Durų Papildomą Užraktą, Viduje Durys Spintelę Apsaugos Prietaisai

Panašūs produktai