14-Piece Set Automobilių Salono Oro Kondicionavimo sistema Oro Išleidimo Išsamiai kosmoso Teptuku Išsamiai Teptukas Apvalus Galvos Teptuku Automobilių Teptukų Rinkinys


Nauja prekė

€9.48

€12.99

-27%



Žymos: xr telefono dėklas juokinga.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Kiekvienas šepetys yra labai naudinga.Galite taikyti mažesnių detalių ir šepečiu pašalinti jokių stebuklų, kabinos ir raukšles.

Galite naudoti didesnį dydį valyti platesnę sritį.Nerūdijančio plieno, nailono ir br vario viela, šepečiai tinka valymo nemodifikuotas metalinių dalių.

Žalia šepetys tinka valyti stiklą.Už įvairias programas, šių automatinio išsamiai šepečiai gali būti naudojamas švarus visus vidaus ir išorės dalys, pvz., ratai, odinis, variklio skyrių, vėdinimo plokštės, skydus, pultus, ratai, groteles riešutai, padangų kaušeliai.

1. Baldus po dažymo ir džiovinimo neturėtų būti šalia langų ar durų tiesioginių saulės spindulių vengti ilgalaikio sąlyčio su ultravioletinių spindulių ir sukelti dažams išdžiūti ir kreko.

2. Griežtai draudžiama padengti, dažyti baldai su plastikine plėvele ar laikraštyje ilgą laiką.Siekiant išvengti dažų plėvelė tampa lipnus ir prarasti blizgesį.

3. Jei baldai yra tamsintas su nešvarumų, nuvalykite jį su nedideliu kiekiu skalbimo miltelių ar ploviklių su skuduru, ir tada nuvalykite jį su vandeniu ir skudurą.

4. Baldai turėtų išvengti braižymo su aštriais įrankiais, ir nereikia susiduria su kitais kietais objektais.

5. Tai geriausia ne tiesiogiai susisiekti dažytų paviršių su verdančiu vandeniu, taurė ir karšto ryžių viryklė, ir naudoti linijinės išvengti karčios dažų plėvele.

6. Į daed dalys, dažų plėvelės baldai turi būti perdažyti laiku.Taip ne plėsti medienos ir sukelti pūslių ir odos šveitimas

Spalvos:Mėlyna, geltona, juoda

Medžiaga:medžio rankena+PP

Pakuotės Turinys:

6 * Medinė rankena apvalus šepetys

2 * Vamzdis šepetys

3 * plieno šepetys

2 * kempinė

1 * pirštinės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

ZCL

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

14-Piece Set Automobilių Salono Oro Kondicionavimo sistema Oro Išleidimo Išsamiai kosmoso Teptuku Išsamiai Teptukas Apvalus Galvos Teptuku Automobilių Teptukų Rinkinys

14-Piece Set Automobilių Salono Oro Kondicionavimo sistema Oro Išleidimo Išsamiai kosmoso Teptuku Išsamiai Teptukas Apvalus Galvos Teptuku Automobilių Teptukų Rinkinys

Panašūs produktai