2 Vnt Šveitimas Šepetys Baldų Apmušalų, Automobilių Kilimų Mat 5" Turas Su Galios Gręžimo Priedą Automobilių Salonuose Skalbimo Priemonė, Valymo Priedų


Nauja prekė

€9.69

€21.07

-54%



Žymos: lino apdaila, gręžimo kamštis, aukšto slėgio plovimo remontas, newone gręžimo šepetys, brush kilimų, šepetys šlifavimo medienos, kilimų sweeper, automobilių plovimo, tingus rotacinis šepetys, automobilis švarus interjeras.

Savybės:

*1. 2 Profesionalus automobilių kilimėlis kilimų šveitimas šepetėliai su galios gręžimo priedą.Greitis, sukimas gręžimo sujungti su šiuo aukštos kokybės teptuku gali lengvai išgauti taškus iš kieto ar minkšto paviršiaus.Kieto plastiko bloko apsaugo nuo tikėjimo ir krekingo.

*2. Naudoti baltos spalvos teptuku ant plytelių, skiedinys, ir grindų trinkelės.bendrieji plovimas ir valymas, visus kilimus, durų plokštės rv namuose ir pan.ie, valčių deniai, korpusų ir medienos darbo, namų dailylentės, deniai, pašiūrės, pilka, medinių langų staktos ir rėmai , plytos ir skiedinys vonios ir dušai ir grindys, ir kt.

*3. Naudoti raudona, šepečiu pašalinti sunkieji riebalus, nešvarumus, senus, platus dažų ir lizdinės plokštelės, kaupti, baltaskruostė dėmes ant valčių korpusus.

*4. Nauja ir patobulinta,stipresnė & sunkesnis,nauja tekstūra šešiakampis dizainas.

Produkto Pristatymas:

Spalva: Raudonas ir geltonas (tuščiaviduris)

Elektrinis Gręžtuvas Teptuku Specifikacija: 5 colių

Šepečių Vielinių: Aukštos kokybės pp gofruotas viela, vielos skersmuo 0.2 (Beth) 0.35-0.4 mm, teptuku šilkas spalva gali būti savavališkai suporuoti, kamuolį galva teptuku Kamuolį galva dalis paprastai yra juoda.

Važiuoklė: Padidinti naujos medžiagos pp.

Plieno Strypas jungtis: nikeliuotas didelio stiprumo S2 plieno elektrinis grąžtas bendrojo šešiakampe metalo strypai, strypai ir važiuoklės tiesioginio įpurškimo.

Pakavimo sąrašas:

1 * (raudonos spalvos, tuščiavidurė) elektriniai gręžimo šepetys

1 * (geltona tuščiaviduriai) elektriniai gręžimo šepetys

Atsargumo priemonės:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Medžiagos Tipas Nailonas
Specialios Funkcijos šlapiu teptuku
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Prekės Svoris 280g

Parašyti atsiliepimą

2 Vnt Šveitimas Šepetys Baldų Apmušalų, Automobilių Kilimų Mat 5

2 Vnt Šveitimas Šepetys Baldų Apmušalų, Automobilių Kilimų Mat 5" Turas Su Galios Gręžimo Priedą Automobilių Salonuose Skalbimo Priemonė, Valymo Priedų

Panašūs produktai