Nešiojamas Nešiojamas Stendas Sulankstomas Aliuminio Sąsiuvinis Paramos Nešiojamą Kompiuterį "Macbook Pro" Savininkas Reguliuojamas Laikiklis Kompiuterių Priedai


Nauja prekė

€6.65

€9.37

-29%



Žymos: klaviatūros, pelės stendas, juoda kompiuterio stalas, stalas monitoriaus stovas, bambuko nešiojamas kompiuteris, kompiuterio stovas, "macbook air, cpu stovi, notepad, pc vandens, macbook stendas.

Aprašymas:

1. Ergonomiškai suprojektuota nešiojamas stovas leidžia jums nustatyti savo poziciją ir sumažinti kaklo nuovargis, nugaros skausmai ir akių nuovargį.

2. Reguliuojamas ir nešiojamųjų: 7 reguliuojamo aukščio lygiai, reguliuoti, patogiai veiklos kampą ir aukštį pagal savo realius poreikius.Nešiojamas stendas gali būti sulankstyti ir nešiojamų saugojimo krepšys lengvai vykdyti.

3. Tvirtas ir neslidus: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir sukurta kaip trikampio struktūros.Nešiojamas kėlimo valdyba gali palaikyti iki 17.6 lbs svoris daugiau stabiliai.Su dideliais neslidžiais silikono padas, jis gali turėti nešiojamas vietoje ir apsaugoti juos nuo įbrėžimų ir ūgliai.Svarbiau yra tai, kad sklandžiai kraštai niekada skauda rankas.

4. Šilumos išsklaidymo: aliuminio lydinio medžiaga gali lengvai įsisavinti ir išsklaidyti šilumą.Tuščiaviduris, dizainas suteikia atvira erdvė, kuri gali padidinti oro cirkuliaciją, tokiu būdu išlaikant kompiuterio kietas ir išvengti perkaitimo ir kritimo.

5. Plačiai suderinama: nešiojamojo kompiuterio ir planšetinio kompiuterio stovas gali padėti dauguma įrenginių 10-15.6 cm ir daugiau.Tinka tablečių ir knygas, nuo 6 cm iki 12.9 cm.

Savybės:

1. Stabili: Taikant principą, trikampio tvirtinimo, mūsų nešiojamojo kompiuterio savininkas, stabilios struktūros, siekiant užtikrinti, kad jūsų kompiuteris bus ne purtyti.

2. Šilumos išsklaidymo: Aliuminio didelio šiluminio laidumo ir tuščiaviduriai dizainas leidžia nešiojamas stovas būti naudojamas kaip šilumos kriaukle.

3. Visą silikono padas: minkšta silikoninė mygtukai daro nešiojamas nėra lengva paslysti, jokių įbrėžimų, ir gali apsaugoti nešiojamą kompiuterį.

4. Lengva nešti: Gali būti sulankstyti ir nešiojamų saugojimo krepšys lengvai vykdyti.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS, aliuminio lydinio

Svoris: apie 211g

Dydis: apie 260mm*60mm/10.24*2.36 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Laikiklis

1*Saugojimo Krepšys

PRANEŠIMO 2 Aliuminio lydinys+pilnas silikono
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas viugreum
Pranešimas yra dviejų rūšių medžiagos
1 PRANEŠIMAS ABS+aliuminio lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris nešiojamojo kompiuterio laikiklis

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas Nešiojamas Stendas Sulankstomas Aliuminio Sąsiuvinis Paramos Nešiojamą Kompiuterį

Nešiojamas Nešiojamas Stendas Sulankstomas Aliuminio Sąsiuvinis Paramos Nešiojamą Kompiuterį "Macbook Pro" Savininkas Reguliuojamas Laikiklis Kompiuterių Priedai

Panašūs produktai