350 ml Šviečia Sporto, Vandens Butelį, Spray Mist Išspausti Butelis Putojančio Drėkinantis Nešiojamų Lauko dviaukštis Purškimo 6 SPALVŲ


Nauja prekė

€8.30

€11.53

-28%



Žymos: sporto buteliai, išspauskite vandens butelis metalo, laidžios lako, lapis crystal vandens butelis, karšto vandens bottl, aplikatorių butelis plaukų, sodo vandens, aqua žievelės, raagi vandens butelių, butelis vandens kokybės.

350 ml Šviečia Sporto, Vandens Butelį, Spray Mist Išspausti Butelis Putojančio Drėkinantis Nešiojamų Lauko dviaukštis Spray

Dropshipping & Didmeninė priimti (Jei esate dropshipping arba didmenininkas, kviečiame susisiekti su mumis, kad gautumėte geriausią kainą.)

6 spalvų blizgučiai, stilingas ir unikalus.

Šis maistas-saugi medžiaga, taip pat yra BPA, BPS, ir ftalatų, nemokama, siekiant užtikrinti saugų geriamojo patirties.

Unikalus 2-in-1 funkcija.Puikiai tinka dviračių, sporto ir kitų veiklos lauke, butelis suteikia jums didelis srautas vandens ir bauda rūkas atvėsti tave.

Lengva išspausti su jokių nuotėkio postringauti, tai lengvas butelis yra puiku, bet patalpų ar lauko veikla.Jis taip pat aprūpintos atlikti kilpą lengvai transportuoti bet kur jūs einate, todėl labai smagu, vaikai ir tėvai, ne beisbolo, futbolo, lacrosse žaidimai ir dar daugiau.

Taikoma temperatūra svyruoja nuo -20℃ iki 120℃.

Medžiaga: Aplinkos apsaugos PC

Taikoma žmonių: Suaugusiems, Vaikams

Taikoma kartų: sporto, alpinistinės, lauko, vairavimo, vyksta į darbą, joga, bėgimas ir kt.

Savybės: Dviguba china dizainas

Spalvos: Mėlyna, žalia, rožė, raudona, rožinė, mėlyna, violetinė

Svoris: 175 g

Talpa: 350 ml

Dydis: 23*7 cm Pastaba: ♥ Šviesos fotografavimo ir differnent ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. ♥ Šis gaminys gali atlaikyti 100 laipsnių celsijaus, tačiau negali būti įgyvendintos, mikrobangų krosnelė ir indaplovė.

1 x Vandens Butelis

Gerbiami pirkėjui:

Visų pirma, ačiū jums už tai, kad geras ieškote įsigyti mūsų produktų.Mes esame maža parduotuvė tik atvėrė, ir mūsų noras yra skatinti Kinijos gerų dalykų pasaulyje.Mes turime daug vietų, kurias reikia tobulinti, mes tikimės gauti jūsų pagalba, jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias noras.

Jei jus tenkina mūsų gaminius ar paslaugas, prašome skirkite laiko mums 5 žvaigždžių ir savo teigiamą atsiliepimai padės mums augti.

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar turi geresnių pasiūlymų, prašome susisiekti su mumis tuo metu,mes padarysime viską, kad padėtų jums,prašome nesuteikia blogi atsiliepimai,labai labai ačiū.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Rusijos laivybos režimu, naudojant "Mezgimojoga.lt Saver Shipping(Pardavėjo Pristatymas Metodas)"arba "ePacket",Abu jie gali gauti stebėjimo informaciją.

2.Norite gauti elementą turėtų imtis 15-45 darbo dienomis(Brazilija yra 50-60 dienų).Jei negavote siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

3. Mūsų numatytasis pristatymo Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis be to, vienos užsakymų per 5dollars mes atsiųsime Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis plius Sekimo informacija yra neprieinama.

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Stebėjimo informaciją.

Laivybos laikas per Švenčių(Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

1. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Jūs būsite atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2. Jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei norite keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Sertifikavimo MPT, EEB, LFGB, CIQ, CE / ES, SGS
Stilius Sportas
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Formos Su China
Lauko Veikla KELIONĖ
Medžiaga Crystal
Šilumos Izoliacines Charakteristikas Šilumos Izoliacija
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Verdančio Vandens Taikoma
Antikorozinė Danga Ne Įrengtas
Drinkware Tipas Vandens Butelių
Vanduo Teka Metodas Tiesiai gerti ir antgalis
Taikoma Žmonių Suaugusieji

Parašyti atsiliepimą

350 ml Šviečia Sporto, Vandens Butelį, Spray Mist Išspausti Butelis Putojančio Drėkinantis Nešiojamų Lauko dviaukštis Purškimo 6 SPALVŲ

350 ml Šviečia Sporto, Vandens Butelį, Spray Mist Išspausti Butelis Putojančio Drėkinantis Nešiojamų Lauko dviaukštis Purškimo 6 SPALVŲ

Panašūs produktai