Kaklo Paramos Hamakas Galvos Hamakas Kaklo Neštuvų Lauko Vairuotojų Pečių Skausmą Kaklo Traukos Įrenginys Kaklo Parama


Nauja prekė

€11.77

€26.15

-54%



Žymos: 1 kaklo hamakas, vadovas hamakas ebay, hamakas kaklo, hamakas stendas, lova hamakas, rėmas hamakas, kaklo hamakas, helloween marškinėliai, pegless, hamakas sūpynės.

Veiksmingą Kaklo Skausmo: Naudokite galvos hamakas po ilgos dienos atleisti peties skausmo, tempimo ir atpalaiduoja raumenis, į petį, didinti ir plėsti apyvartą.Puikiai tinka vyrams ir moterims reikia geresnės kaklo, nugaros ir pečių sveikatai.

Hamakas Stovėti :Paketą įeina hamakas stovo, pagaminti iš aliuminio lydinio, kompaktiškas ir lengvas, tinka visiems gerai.

Patogus Ir Reguliuojamas: patobulinta reguliuojamas galvos pagalvėlės yra pagamintos iš papildomai minkštas flannelette.Kiekvienas gali mėgautis super patogu massager.

Hamakas dėl gimdos Kaklelio skausmas: Galvos Paramos Hamakas atneša stebuklas gimdos kaklelio traukos prie savo namo forma paprasta, nešiojamas prietaisas, galite naudoti kiekvieną dieną.

Lengvas ir Nešiojamieji: Lengva surinkti ir išardyti.Pakuotėje yra Saugojimo krepšys, Galvos Hamakas gali būti imtasi vidaus ir lauko suteikia jums lankstumo, kad jį naudoti visur, kur norite!

RELJEFO MINUČIŲ – Visa tai trunka 10 minučių per dieną tinkamai ruožas kaklo ir atleisti savo įtampą!Puikiai tinka vyrams ir moterims reikia geresnės kaklo, nugaros ir pečių sveikatai.

NAUDOTI JĄ bet KURIUO metu, BET kurioje vietoje - Tiesiog apvyniokite aplink duris, turėklai, arba polių, atsigulti, ištiesiu savo kaklo raumenis, ir gali padėti sumažinti kaklo skausmas.Nešiojamų atlikti maišelis leidžia suderinti ją su tavimi visur, kur jums eiti.

NAUJAUSIAS REGULIUOJAMAS DIZAINAS - Ateina su trimis aukščio pozicijos, kempinės didžiausias pritaikymas.Jūs galite mėgautis galutiniam poilsiui su papildoma hamakas po ilgo skrydžio, viešbučio kambaryje, ant savo pietų pertrauką, arba į komfortą savo namuose po įtemptos dienos.

Aukščiausios KOKYBĖS, Pagamintas iš 100% minkšta ir kvėpuojanti medvilnė, ji suteikia didelį komfortą.Rankomis skalbti ir vienas dydis tinka visiems!

Ilgalaikio KAKLO SKAUSMO ARBA SAVO PINIGUS ATGAL - Esame kokybės mūsų galvos hamakas ir siūlo 100% PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA, todėl visiškai nerizikinga investicija!

Veiksmingas Skausmo: galvos hamakas yra puikus gimdos kaklelio kaklo prietaiso sumažinti kaklo skausmas.Kuri padidina bloodflow, sooths aplinkinių raumenis, mažina skausmą, padidina mobilumą kaklo ir pečių.

Gimdos kaklelio traukos asistentas : galvos hamakas kaklo trunka tik 10 minučių per dieną.Kurie yra labai veiksmingas kineziterapija, chroniško kaklo skausmo.Gerina kraujotaką ir miego kokybę.

Lengva Įdiegti: Vieną minutę viskas, ką jums reikia pasiruošę tai kaklo prietaiso.Wrap reguliuojami dirželiai aplink, bet rutulio formos rankena, turėklų ar lova, ilgis gali būti koreguojami pagal jūsų poreikius.naudoti kaklo išskleidimo prietaiso, kai jums reikia greito kaklo skausmo.

Patvarus Galvos Hamakas Vyrų ir Moterų: Mūsų gimdos kaklelio traukos prietaisą galima sportininkų, darbininkai, šokėjai, žmonės, kurie dirba ilgas valandas.Mūsų galvos hamakas padeda jums likti nuošalyje nuo skausmo ir bėdų dėl kaklo slankstelių sindromas, mėgautis patogų ir sveiką gyvenimą.

PASITENKINIMO UŽTIKRINIMAS : Ergonomiškai suprojektuoti, kad tilptų jūsų kaklo puikiai.Minkšti audiniai, laikykite galvą patogiai ir atsipalaidavęs.Lengvas, puikus dydis leidžia jį nešiotis visur ir visada!Mes taip pat turime neribota garantija, prašome susisiekti su mūsų pirmą kartą, jei turite bet kokius klausimus.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 14 Gimdos Kaklelio Traukos Per Duris Kaklo Massager Prietaiso Rinkinys
Bendro Naudojimo Lauko Baldai
Funkcija 6 Jogos hamakas parama
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Funkcija 16 Back Head Massager relaxation
Funkcija 13 hamakai sodo veidrodėliai
Funkcija 1 turizmo hamakas sūpynės
Funkcija 15 Neck Stretcher Adjustment
Funkcija 12 Lankstymo beach paplūdimio Hamakas
2 funkcija hamakai sodo
3 funkcija kempingas hamakas kabo
Tipas Hamakas
Modelis Mordern
Funkcija 7 hamakas stendas
Funkcija 10 Patalpų Lauko hamakas dirželis
4 funkcija Miegamosiose hamakas lauko
Stilius Mordern
Funkcija 5 Sodo hamakas kėdė
Funkcija 9 hamakas pakabos sodas
Funkcija 11 Tekstas kaklo hamakas macrame
dydis Single-person
Modelio Numeris Hammock Neck pain pendant
Funkcija 8 pėdos pagalvėlė hamakas

Parašyti atsiliepimą

Kaklo Paramos Hamakas Galvos Hamakas Kaklo Neštuvų Lauko Vairuotojų Pečių Skausmą Kaklo Traukos Įrenginys Kaklo Parama

Kaklo Paramos Hamakas Galvos Hamakas Kaklo Neštuvų Lauko Vairuotojų Pečių Skausmą Kaklo Traukos Įrenginys Kaklo Parama

Panašūs produktai