Kempingas Hamakas su Net du kartus Parašiutu Hamakas, Kad Turi 500 Svarų Super Lengvas Nailono Hamakas, Kempingas, Kelionės Žygiai


Nauja prekė

€29.44

€64.00

-54%



Žymos: hamakas su tinkleliai nuo vabzdžių, lengvas kelionės hamakas, du kartus hamakas dvigubai, hamakas kariniai žygiai, lauko baldai, įranga, bžūp nailono ju, pegless, en parašiutu hamakas, hamakas tinkleliai nuo vabzdžių, hamakas lauko.

Kempingas Hamakas su Net du kartus Parašiutu Hamakas, Kad Turi 500 Svarų Super Lengvas Nailono Hamakas, Kempingas, Kelionės Žygiai

Produkto Aprašymas

Patvarus & Patogu:Su Hamakas yra pagaminti iš sustiprinto Nailono pluošto puikiai praleidžia orą ir lankstumą.Kaip Nailono yra 10 kartų patvaresnis nei medvilnės, todėl yra nailono hamakas.Tai puikus pasirinkimas šią vasarą, kitą vasarą ir vasarą po to.

Lengva Nustatyti:Pagal Hamakas gali būti nustatyti ir imtis žemyn per kelias minutes.Medžio draugiškas dirželiai ir lanksčios virvės, leidžia greitai ir tvirtas agregatas.Jei esate susirūpinę, surinkimo, tai vienas yra iškirpti už jus.

Du kartus Hamakas:Į Hamakas yra 114*55in (290*140cm), kuris leidžia įsitikinti, kad tai pakankamai didelis ir pakankamai tvirtas, kad 2 žmonės.Įsivaizduokite, mėgautis vasaros su savo šeima, draugais, draugais ir naminiai gyvūnai.Kaip siaubingas yra tai, kad!

Lengvas & Kompaktiškas:Kempingas Hamakas ateina su lynų, kablių ir kelionės krepšys lengvai nešiojimo ir surinkimas.Tai labai patogu eiti į kelionę į paplūdimį ar kalnų su mūsų hamakas, nes tai lengvas ir kompaktiškas.

RINKTIS MUS HAMAKAS PALAPINĖSE, KEMPINGAS GALITE MIEGOTI NE SAUGIAU.MŪSŲ NET HAMAKAS LEIDŽIA JUMS GERAI IŠSIMIEGOTI VISĄ NAKTĮ.

Kodėl eiti už 2 Asmuo du kartus Hamakas su Medžio Juostelės?

Nes Jis ...

...

tiesa kempingas hamakas du žmonės, patogūs ir itin atsparūs.

...

veikia kaip dvigubas gulėti hamakas arba miega lovoje!

...

pagamintas iš 70D/210T parašiutu nailono audinio su triple blokavimo siūlėmis, minkšta liesti ir geros sveikatos!

...

ateina su ju, kuri saugo jus nuo visų rūšių dalykų.

...

turi pilno ilgio, dvigubo pusėje, SBS, užtrauktukų, kad gauti ir iš miego hamakas vėjas.

...

ateina su visais montavimo įrankiai (karabinai ir medžio dirželiai) įtraukta.

...

su pop-up vabzdžių ju dizainas, užtikrina vargo nemokamai surinkimas ir saugojimas.

Lengvas & Patvarus Parašiutu Medžiaga

Daugiau patvarus ir patogus ultralight kelionės hamakas, naudojant 210T kvėpuojantis parašiutu nailono medžiaga, kuri yra minkšta liesti ir geros sveikatos.Maksimalus svoris laikymo talpa yra iki 440 svarų, pakankamai tvirtos, kad jums likti ilgą laiką.

Žmogiškas Saugojimo Krepšys Dizainas

Laikymo maišelis gali tiek tilpti hamakai ir atlikti mažus elementus, kad jūs galite nešiotis su savimi.Kai nenorite naudoti lengvas hamakas, jums tik reikia juos uždaryti ir įdėti juos į laikymo maišą, kad yra prijungtas prie lauko hamakas.

Heavy Duty

Mūsų unikalus ju dizainas suteikia vidinę erdvę be jausmas uždara ar claustrophobic, pavyzdžiui, tradicinis kraigo-line sistemose.Mūsų nešiojamų hamakai yra suderinama su dauguma Lietaus Skristi Palapinės Brezentas konfigūracijos.Pagaminti iš sunkiųjų klasės poliesterio audinio, jis nebus traukti ar išpešti pakabinti skirtukus, kaip ir kiti.

Visi įdiegti Įtrauktos Priemonės

Mūsų hamakai, kempingas ateina su 2 sunkiaisiais karabinai(Kieto plieno D-shape) ir 2 medžio juostelės(6.56 pėdų ilgio), kurie naudojami pakabinti kieme hamakas.Tiek hamakas medžio dirželiai ir karabinai yra tvirti ir ilgaamžiai, o ne lengvai galima pažeisti.

Lengva įdiegti

Mažiau nei 5 minučių, jūs turite, miegamojo lova ar atsipalaiduoti hamakas pasiruošę eiti.Jums tiesiog reikia rasti 2 medžiai, naudokite reguliuojami dirželiai ir karabinai, pakabinti hamakas ir mėgautis.

Didelio Dydžio, Paketai Žemyn Mažas

Pakuotės dydis medžio hamakai yra 11" x 2.4" x 13", įvertintas kaip 2.1 svarų.Tai gali būti sulankstyti ir lengvas mažas dėklą, kuris yra labai patogus ir nešiojamų atlikti bet kur.

Daugkartinio Naudojimo

Idealiai tinka vyrams, moterims, vaikams ir naminiams gyvūnams taip pat.Puikus kempingas, žygiai, paplūdimio ekskursijos, iškylos, kieme įdomus, muzikos festivaliai, ežerų žvejybos kelionės, keliauti, išgyvenimo, ir daug daugiau!Be to, tai yra gera alternatyva, palapinę, miego trinkelėmis, žemės motina, sūpynės, lopšys ir kt.Taigi, galite naudoti išgyvenimo hamakas atsipalaiduoti lengvai per daug veiklos.

Dydis: 290*140cm/114in*55 (plius arba minus 3%)

Svoris: 950g

Sandėliavimo dydis: apie 11" x 2.4" x 13"

Konfigūracija:

Hamakas*1

2m 11-žiedas didelio stiprumo medžio diržas*2

Juodojo aukso plieno sagtis*2

Vientisas saugojimo krepšys*1

Bendro Naudojimo Lauko Baldai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Two-person
Tipas Hamakas

Parašyti atsiliepimą

Kempingas Hamakas su Net du kartus Parašiutu Hamakas, Kad Turi 500 Svarų Super Lengvas Nailono Hamakas, Kempingas, Kelionės Žygiai

Kempingas Hamakas su Net du kartus Parašiutu Hamakas, Kad Turi 500 Svarų Super Lengvas Nailono Hamakas, Kempingas, Kelionės Žygiai

Panašūs produktai