Custom POM Želė Keycaps Doubleshot OEM Profilis Keycap, "PASIDARYK pats" Mechaninė Klaviatūra - Balta (Tuščia)


Nauja prekė

€50.51

€84.19

-40%



Žymos: mielas keycap, ball pom, corsair keycaps doubleshot, custom keycap, juoda everglide, centras kepurės, custom klaviatūros klavišus, linijinis jungiklis, ryškiai rožinis nagų, max klavišą keycaps.

Custom POM Želė Keycaps Doubleshot OEM Profilis Keycap, "PASIDARYK pats" Mechaninė Klaviatūra - Balta (Tuščia)

Savybės:

.POM Želė:POM Želė Bankas 109 keycaps.Jutiklinis pranoksta lygumo ABS.Ji turi PBT matinio jausmas.Featuring nusidėvėjimo ir alyvos atsparumas.POM likučiai privalumai, ABS, PBT ir gerai.POM medžiaga yra plačiai naudojami medicinos prietaisai,dirbtinių širdies vožtuvų protezai galūnių ir kitų medicininių medžiagų.

.Suderinamumas:Šis rinkinys includeds ANSI 104 klavišai, mygtukai ir 5 tuščią R4,STANDARTINIŲ MUMS IŠDĖSTYMAS.Šių keycpas už cherryG80-3000 ir filco 104 PLU104 ducky kietas XT,RK,Gauso ir kitų standartinių Mechaninių klaviatūrų(61/87/104/108 Raktai),ir Britų, ir Amerikiečių QWERTY klaviatūros išdėstymas.

.Puikus PC Žaidimo Patirtis:atrodo kaip želė.Permatomas keycaps padidinti RGB poveikis klaviatūros ir kurti žaidimo atmosferą.Puikus mušamieji leidžia jums pasinerti į žaidimą.

.Išskirtinis Patentas:Dailidė dažytos, išskirtinis keycap kreipėsi dėl patento.Leiskite jums pajusti įvairių keycaps žavesio per kruopščiai mokslinių tyrimų.Apie dydį SHIFT ir CAPSLOCK,mes turime 2.25 u shift keycap kairėje,viena 2.75 u shift keycap dešinėje,ir mes turime 1.75 u CAPSLOCK keycap,6.25 U tarpo klavišą.

.Pastaba: Tai yra custom keycap klientas(ne masinės gamybos).Ji yra specialiai pritaikyti klientui pagal jo klaviatūra ir klaviatūros rinkinys,todėl kaina taip pat gali keistis priklausomai.Kaina, kiekvieną klavišą bžūp yra 3 juanių.

Techniniai duomenys:

.Spalva: Įvairūs Spalva

.Medžiaga: PP

.Gaminio Dydis: 28 x 20 x 2,5 cm

.Produkto Svoris: 200g

.Pakuotės Matmenys: 31.5 x 16 x 4cm

.Pakuotės Svoris: 300g

.Įpakavimas: Dėžutė Pilka

Pakavimo sąrašas

.1 x Keycaps Serija

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Klavišas Caps
Prekės Pavadinimas Everglide

Parašyti atsiliepimą

Custom POM Želė Keycaps Doubleshot OEM Profilis Keycap,

Custom POM Želė Keycaps Doubleshot OEM Profilis Keycap, "PASIDARYK pats" Mechaninė Klaviatūra - Balta (Tuščia)

Panašūs produktai