4Pcs Tik Keycap, "PASIDARYK pats" ABS Kryptimi Keycaps Apšvietimu Permatomas Keycap 4 Raktai Mechaninė Klaviatūros Diegimo OEM Profilis


Nauja prekė

€1.73

€2.11

-18%



Žymos: 12 klavišus keycaps, pagrindiniai bžūp kamščiatraukis, centras kepurės, keycap sa, 4) klavišas klaviatūra, krypties klavišas keycap, keycap pbt, fr pbt keycap, keycap derva, keycap mechaninė.

Tik Keycap, "PASIDARYK pats" ABS Kryptimi Keycaps Apšvietimu Permatomas Keycap 4 Raktai Mechaninė Klaviatūros Diegimo OEM Profilis 72XA

OOTDTY

Savybės: Super nusidėvėjimui atsparaus, be blukimas, stiprus atsparumas korozijai, aiškūs ženklai, skirti liesti su piešimo procesas, o ne deformuoti.Padaryti jūsų bendras specialias klaviatūras ir tekstūra.

6 keycaps, ir tai keycap nustatyti dirba su most61/87/104 Cherry MX Jungikliai Mechaninė Žaidimų Klaviatūra ir Outemu, idealiai tinka mechaninių klaviatūrų pasirinkite.

keycaps yra įrengta aukštos kokybės ABS pagrindiniai bžūp ir anti-tepalas danga, suteikti jums su pirmos klasės ilgaamžiškumas ir puikus rašyti jausmas.

Nulis blizgesys matinis išvaizdą bus paskutinis, kaip ilgai, kaip jūs jį naudoti,Jei keycap įdiegta klaviatūra be RGB šviesos, raidės ant keycap yra skaidrios.

Ergonomiškas dizainas, aukštis panašus kaip OEM aplinką.Suprojektuotas apšvietimas / ne-backlight mechaninė klaviatūra ir Lengvai įdiegti.

Keycaps suderinama su Kailh Gateron Outemu Cherry MX jungikliai.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Aukštis: R1 OEM profilis

Skaičius kepurės: 4PCS

Pakuotės dydis: 10x10cm / 3.94x3.94inches

Spalva: Juoda

Rinkinį Sudaro: 4 x ABS Krypties Klavišai

pastaba: Keycaps tik, Klaviatūros, neįskaičiuotos!

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Tipas Klavišas Caps
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

4Pcs Tik Keycap,

4Pcs Tik Keycap, "PASIDARYK pats" ABS Kryptimi Keycaps Apšvietimu Permatomas Keycap 4 Raktai Mechaninė Klaviatūros Diegimo OEM Profilis

Panašūs produktai