50W LED Potvynių Šviesos Prožektoriai, Lauko LED Projektorius Atšvaitas Statybos Lempos Bouwlamp Įkrovimo 18650 Baterijas


Nauja prekė

€14.79

€26.88

-44%



Žymos: l baterijas, gpgb kaukė, kamuolys diskoteka, užduotis žibintai, rgb šviesos balta, mini projektorius, vyrai lauko žibintai, Projektorius, 18650 dėžutę, 18650 baterija recharg.

Lightingview 50W LED Potvynių Šviesos Prožektoriai, Lauko LED Projektorius Atšvaitas Statybos Lempos Bouwlamp Įkrovimo 18650 Baterijas

Techniniai duomenys:

Korpuso medžiaga:Aliuminio Lydinys Grūdinto stiklo

Galia: 50W

Spalvos Temperatūra

LED kiekis.:36pcs

Spindulių kampas: 120 °

Baterija :4x18650 baterijas baterija 3.7 V 2400mhA (Baterija neprivaloma dėl prekės nuorodą)

Kištuko tipas: EU plug / JAV plug

Atsparus vandeniui: IP64, Splash proof Lygis

Šviesos: 2400LM

Tarnavimo laikas: 50000 valandų

Maitinimo adapteris Įtampa: AC110~240V

Lemputė Maitinimo Įtampa: DC4.2V

Maitinimo Srovė: 800MA

Baterijos Įkroviklio Tipas: DC skylę jungiamojo įkroviklis

Pastabos:

Šis potvynis šviesa reikia dirbti su baterijomis, prašome nejunkite elektros energijos tiekimo, apšvietimo, elektros tiekimo naudoti tik įkrauti akumuliatorių.Jei prijunkite maitinimo apšvietimo, tada lemputė pradės mirksėti.Prašome pažymėti.Labai ačiū!

Specifikacija:

Galia: 20W

Šviesos Srautas: 1500LM

Šviesos kampas: 120 laipsnių

Baterijos Tipas: 2 x 3.7 V 18650 Ličio jonų bateriją, arba 4 x AA baterijos (be baterijos)

Apšvietimo trukmė: 8-12 val.

Įkrovimo laikas: 4-5 val.

Įvesties/Išvesties Galia: 3,7 V

Veikimo Režimai: Aukštas,Žemas,Strobe

Produkto Matmenys: 162*112*46mm

Prekės Svoris: 267g

Atsparus vandeniui klasė: IP44

Medžiaga: ABS

Spalvos temperatūra 6,500 K (šaltai balta)

Sertifikatai

Factroy Vaizdai:

Rodyti Kambarys:

Nemokamai Grąžinti Paslaugos:

Garantuojamas - Mes siūlome Nemokamai Grąžinti" paslaugų ir turės "Nemokamai Grąžinti" piktogramą ant elemento duomenys puslapį.Su "Nemokamai Grąžinti" paslauga, galite gauti papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti, arba grąžinti prekę be jokio pagrindo vietos šalyje adresas.

Paprasta - Jums gali parodyti elementus, kurie dėl kokių nors priežasčių vienoje iš savo vietos šalies sandėlyje, tol, kol jie yra nepanaudotos ir į savo pradinę būklę - visiškai su originalioje pakuotėje, žymekliai, etiketėse ir pan...

Greitai - Po savo vietos grąža buvo padaryta ir pristatymo sėkmingai, Mezgimojoga.lt bus apdoroti jūsų grąžinti pinigus per 7 dienas, todėl jums nereikia siųsti produktų atgal į pardavėjų šalyse.

Mes siūlome Vietos Grąžinimo paslaugą, žemiau apskrityse šiuo metu:

Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Ispanija ir Rusija

Daugiau contries ir regionai turės šios Vietos Grąžinimo paslaugą greičiau, prašome palaukti, ačiū.

Pristatymas:

Nors mes siūlome nemokamas pristatymas, mes neapima jokių mokesčių ir muito!Pirkėjai yra atsakingas už vietos papildomos MENKIŲ mokesčiai,PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Muitų, arba pagal Užsakymą Mokesčius.Prašome palikite mums žinutę, siekiant, kad kiek geriau paskelbti vertės sąskaitos faktūros, ačiū jums labai!Jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje DHL, "FEDEX", UPS ar TNT, prašome įvesti naują adresą, kuris yra ne atokioje vietovėje arba mokėti papildomai atokioje vietovėje mokesčiai 35 JAV dolerių, ačiū už jūsų bendradarbiavimą !

Paramą:

Pranešimų siuntimo informacija bus atsiųsta jums po išsiuntimo.Prašome atsakyti į pranešimą, kad susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padės atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas ir darome viską, kad jums padėti.

Grąžinimo Politika:

1 Produktuose gali būti grąžintas grąžinti pinigus ar pakeisti per 30 dienų nuo pirkimo datos.Grąžinamas prekes turi būti nenaudota, originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Laivybos išlaidos yra negrąžintinas. 2 susisiekite su pardavėju prieš bet kokią grąžą.Pardavėjas suteiks Prekės Grąžinimo parašysime pirkėjui.Visus produktus grąžinti pardavėjui, be RMA bus tuščia.Pateikite grįžti sekimo Nėra.greičiau procesas, grąžinamoji išmoka. 3 Mes bus įdarbinti kiekvieną išteklius, siekiant užtikrinti, kad jūsų grąža yra tvarkomi greitai ir be vargo.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokio produkto ar paslaugos klausimus prieš peraugti į Mezgimojoga.lt sprendimas.

Atsiliepimų & Reitingas:

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų ,tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą .

Prekės Pavadinimas LIGHTINGVIEW
Proga lauko sienos
Elemento Tipas Potvynių Žiburiai
Naudoti Potvynis Šviesa / LED Prožektorius / Bouwlamp
Liumenų 2400Lm
Modelio Numeris prožektorius
Gyvenimas 50, 000 valandų
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 110-240V, 3.7V
Stilius Modernus
18650 baterijas Pasirenkamųjų nuorodą
Pagrindo Tipas Pleišto
Medžiaga Aliuminio lydinys grūdintas stiklas
Apdaila Šlifuoto Nikelio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Skubios techninės priežiūros sodo darbus Kempingas ir priemiestinio
Garantija 2 metai
Apsaugos Lygis IP55
4 Darbo Režimai Low/Middle/Didelis/Raudona ir Mėlyna Strobe
Maitinimo Šaltinis 4 x Įkraunamas 18650 Baterijas arba adapteris
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Sertifikavimo BMK, CE
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

50W LED Potvynių Šviesos Prožektoriai, Lauko LED Projektorius Atšvaitas Statybos Lempos Bouwlamp Įkrovimo 18650 Baterijas

50W LED Potvynių Šviesos Prožektoriai, Lauko LED Projektorius Atšvaitas Statybos Lempos Bouwlamp Įkrovimo 18650 Baterijas

Panašūs produktai