Stiklo Žibalas Vintage Retro Buda Naftos Lempos Vestuvių Šventė Apdailos Tirpinto Sviesto, Šviesos, Žvakių laikiklis 32cm Aukštos Kokybės


Nauja prekė

€20.50

€23.57

-13%



Žymos: ghi lempos, žvakė kvepalų aliejaus, zorro, buda statu, žvakė stiklas žvakių laikiklis, žiūronų karinės, lempa led, lli led potvynių šviesos, žibalas viryklė keron, 6 led potvynių šviesos 12v.

Pavadinimas: žibalo lempos (arklių lempos), amatų naftos lempos, alkoholio lempos

Spalva: skaidrus

Medžiaga: stiklas, reguliuojamas wick

Dydis: apie 32 cm aukščio

Pakuotė: kartono dėžutė

Kuras: Saugos degalų, pavyzdžiui, žibalo, alkoholio (ne benzinas)

Priedai: Pilnai įrengtas su stiklo lempų gaubtų ir kt. (galite naudoti jį pirkdamas degalus sau)

Pardavėjas žada, kad mes bus būti sulaužytas per pristatymą, ir mes atsiųsime atgal besąlygiškai, nesijaudinkite.

Pirkėjas Patarimai:

1. Šią dalį žibalo tipo, taip pat gali būti vadinamas stiebo žibintas, žibinto, nešiojamų žibintų, lauko stovykla žibintai.

2. Naudoti žibalo lempų ir apimtis: Kaip ilgai, kaip švirkšti iš degalų įpurškimo uosto 150-250ml žibalas, tada lašelinę šlapias viko žibalas galvos, nuo ugnies uždegamas viko galva, gali būti paprastas ir patogus.Paprastai naudojami tamsiose vietose, apšvietimo, žinoma, patogu matomi; pavyzdžiui, koridorius, rūsys, lauko kempingas, energijos tiekimo pertrūkių ir kitų namų; taip pat galima bare, KTV, kavinėse, viešbučiuose ir kitose vietose, pramogų baldai ekranas, naudoti šviesos; taip pat Jis gali būti taikomas scenos, scenos menų, kino ir kiti rekvizitai.

3. žibalo lempos stilių ir spalvas:

Dydis: aukštis apie 32 cm

spalva: skaidri spalva

4. žibalas rafinuotas žaliavų: nerūdijančio metalas, skarda, plieno, aukštos temperatūros vario apkalos, medvilnės core ir t.t.

5. žibalas, kuras: žibalas, dyzelinas, parafino aliejus, vanduo, augalinis aliejus ir kitų aukšto saugumo (išvengti benzinas, alkoholis)

Mokėjimo Politika

1. Mes galime priimti, T (T) ir vakarų, geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti savo.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti, jei jūs prieš užsakymo.

2. Visą mokėjimo turi būti per 7 dienas po užsakymo, užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą įrašykite pirkėjas informacija, telefono numeriai.

1.Supjaustyti 12-15cm, kiekvieną naudojimą 2.Pakeisti viko yra labai paprasta, naudoti reguliatorių, jūs galite įdiegti 3.Dovanas galima naudoti 6-8 kartus, tikriausiai gali naudoti daugiau nei 2 mėnesius laiko

Laivybos Politika:

Pastaba: DHL / UPS / Fedex Express " paprastai trunka apie 3-5dias tikrąjį tikslą, EMS arba TNT, ir netrukus 5-8dias darbą.Hongkong Post oro paštu ir Hongkong Post aviacijos paketus reikia 7-30 dienų siųsti į pasaulį.

1. Mes, kad visą sumą sumokėti per 3 darbo dienas nuo siuntimo prekių buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Pirkėjas yra atsakingas už transporto paslaugas, dėl kurių įvyko avarija, vėlavimo ar bet kokią draudimo problemos ir žala, ir kitas problemas.Be mokesčių mokėti pirkėjas turėtų prisiimti atsakomybę už savo šalį.Prekės bus pažymėtas kaip dovanos ar pavyzdžių savo lengva muitinės klirensas, ir mažiau išlaidų. (Jei norite, kad kiti Douz deciare projekto pavadinimas, arba nurodyti savo vertę, prašome nurodyti užsakant).

grąžinimo politika:

1. Patikrinkite, ar visi produktai, prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite mainų projekte savaitę, jūs turite 24 valandas nuo jūsų pirkimo kvito per mūsų kontaktai.

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už visus grįžta ir retransliavimo.

3. Visi daiktai turi būti savo pradinę būklę, spintos ir priedai, įskaitant atspindžio.Dirbtinis gedimų negali būti garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

DUK

1. Pradėti pirkėjas patvirtina, kad gavo vėliau, bus labai dėkingi.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus leaye teigiamų atsiliepimų iš patenkintų mūsų produktus ir paslaugas.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę mums yra labai svarbus.

3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręstumėte problemą, Ačiū už supratimą

Apdaila Dažų Purškimo
Apsaugos Lygis IP44
Įtampa 12V
Yra Lemputės Įtraukti No
Sertifikavimo BMK, CE
Elemento Tipas Potvynių Žiburiai
Prekės Pavadinimas MEMEOKON
Šviesos Šaltinis Liuminescencinių
Korpuso Medžiaga Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis DC
Proga Užmiestyje
Stilius Kotedžas

Parašyti atsiliepimą

Stiklo Žibalas Vintage Retro Buda Naftos Lempos Vestuvių Šventė Apdailos Tirpinto Sviesto, Šviesos, Žvakių laikiklis 32cm Aukštos Kokybės

Stiklo Žibalas Vintage Retro Buda Naftos Lempos Vestuvių Šventė Apdailos Tirpinto Sviesto, Šviesos, Žvakių laikiklis 32cm Aukštos Kokybės

Panašūs produktai