Skaidrios TPU Apsauginiai Atveju Protector "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Padengti Huawei Freebuds 4i Apsaugos Atveju Ausinių Accessories


Nauja prekė

€1.66

€2.86

-41%



Žymos: freebud 3i, freebud 2, freebud lite, ausinių huawei freebuds 3, freebud pro, "huawei" airpod, freebud, "huawei" freebud pro, "huawei" pod, freebud 3.

Aprašymas:

1. Viso Kūno Apsauga: apsauginis korpusas pagamintas iš tvirtos TPU medžiaga ir gali būti naudojamas saugoti standartinis įkrovimas atveju Freebuds 4i apsaugoti savo rankų Freebuds 4i nuo purvo, dulkių ir kitų nemalonių dalelių.

2. Puikiai Tinka Freebuds 4i: Dėl specialios dangos gydymo viduje, tai nėra lengva, nulupkite.Tai TPU atveju galima tiksliai įrengtas, be yra didelių gabaritų, todėl išlaikyti perkeliamumas, funkcionalumą ir stilinga išvaizda apmokestinimo atveju Freebuds 4i.

3. Patvarus Apsauginis Dangtelis: Ateina su metaliniai karabinai, todėl jūs galite saugiai prisijungti jūsų apsauginis dangtelis Freebuds 4i į savo rankinę, kelionės laikiklis, kelnės ir t.t., taip, kad galite atlikti savo rankų Freebuds 4i saugiai ir patogiai.

4. Žmogiškas Konstrukcija: Lengva naudoti.Jūs galite lengvai atidaryti arba uždaryti dangtį ranka.Apsauginės atveju Freebuds 4i yra sumažinti, kuri leidžia jums įkrauti rankų įrangą be jį pašalinti.

5. Šiltas Patarimas: Atkreipkite dėmesį, kad baterija atveju Freebuds 4i nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPU

Spalva: skaidrus

Naudojimas: Freebuds 4i

Pakavimo Sąrašas:

TPU Dėklas*1

Karabinai*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

dydis For Huawei FreeBuds 4i
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Ausinės Apsauginės Atveju
Prekės Pavadinimas Rondaful
Parama Dropship/Didmeninės
Pakuotė Taip
Elemento Tipas Ausinės Atvejais

Parašyti atsiliepimą

Skaidrios TPU Apsauginiai Atveju Protector

Skaidrios TPU Apsauginiai Atveju Protector "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Padengti Huawei Freebuds 4i Apsaugos Atveju Ausinių Accessories

Panašūs produktai