Du-in-one " Mobiliojo Telefono Garso 1 2 Adapteris Amerikos Standartinis Ausinių Lizdas Inkaro laisvų Rankų įranga Konversijos Linija Ausinių Adapteris


Nauja prekė

€0.41

€1.37

-70%



Žymos: bose ausines, garso adapteris patikima, kotion ausinių adapteris, splitter, telefonas inkaro m, automobilių lizdas, dj, ausinių linija, comfast wifi, audio splitter, headphon.

Aprašymas:

Du viename kompiuteryje ausinės / mikrofonas: panaikinti sunkiųjų ausines, mobiliojo telefono laisvų rankų įranga taip pat gali balsu, todėl, kad 3,5 mm ausinių gali taip pat balso kompiuteryje, " live transliacijos ir žaidimas, o žaisti ir kalbėti.

Aišku, garso kokybė ir be kliūčių komunikacijos: aktyvios triukšmo mažinimo, jokio triukšmo, garso kokybė konversijos, ne dabartinis garso, sklandus ir aiškus garso kokybė, patogus klausytis.

Aukštos kokybės vielos šerdis: jis yra pagamintas iš deguonies nemokamai varinės vielos pagrindines ir papildomas su sluoksnis ekranavimas, saugus ir patvarus.

Paauksuoti bendra: anti-trukdžių, anti-oksidacijos, rūdžių, stabilus ir patvarus.

Techniniai duomenys:

Tipas: pratęsimas linija

Taikoma įranga: mobiliųjų telefonų ir kompiuterių periferinių

Procesas: paauksuoti

Laido medžiaga: bedeguonį varį

Produkto svoris: 0.012 (kg)

Spalva: Juoda

Ilgis: 20cm

Pakuotė:

1*pratęsimas linija

Pastabos:

Būkite atsargūs:

Telefonas turi būti Amerikiečių standartinės ausinės naudoti šį adapterį.

Ausinės yra reikalingos mikrofono funkcija.

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Prekės Pavadinimas comfast
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Adapteris

Parašyti atsiliepimą

Du-in-one

Du-in-one " Mobiliojo Telefono Garso 1 2 Adapteris Amerikos Standartinis Ausinių Lizdas Inkaro laisvų Rankų įranga Konversijos Linija Ausinių Adapteris

Panašūs produktai