Japonijos Ranka Sąskaitą Lipdukai Vaizdingas Vietas, Lipdukai, Pakuotės Animacinių Filmų Gyvūnų Maisto Lipdukai 40 Vienetų Cute Kačių Lipdukai


Nauja prekė

€0.72

€0.75

-4%



Žymos: xr iphone atveju wor.

1. Spalva

Skirtumas problema:visos prekės yra paimti natūra,pasistenkite, kad spalvos atrodo arti natūra,kad šiek tiek spalvų skirtumas negali būti toleruojamas klientas, prašome būkite atsargūs! Siekiant išvengti super į bereikalingas pinigų tuščiai praleistas laikas.

2. Dydžio problema:prašome pirkėjams įsigyti iki detalų produkto aprašymą, ar su mūsų išankstinio komunikacijos,įveikti nusipirkti, prašome nurodyti, ką norite gaminio spalva ir dydis,kitaip mes nutylėjimą, pagal pavadinimas, aprašymas siuntą.

3. Express problema:Express dėl miesto skiriasi,pristatymo greitis yra taip pat nesuderinamas. Ypač susidūrė blogų oro sąlygų ir teisės aktų nustatytas atostogų,vėluos nedelsiant reiškinys. Be to kurjerių bendrovės kiekvienas realizavimo pardavėjas kokybės, taip pat nenuosekli,artimųjų, gali atrodyti, kad atskirų realizavimo pardavėjas blogas požiūris ir siuntinių žalą,kai kurie pardavėjai negali prognozuoti, nenumatyti veiksniai. Trumpai tariant yra kažkas blogai, prašome susisiekti su mumis,mes aktyviai su kurjerių įmonės bendrauti išspręsti.

4. Prekių prarado:panašu, prekes prarado dėl to, kad pakuotė yra pažeista rezultatų,jeigu nustatyta, kad sklypo juosta yra pakeisti sugadintas arba suplėšyti,lūžis,yra išpakavimas ženklai,Prašome ženklas. Jei sklypas be patikros ženklas, kad pasirodo prekių trūkumą,nepakankamą ar transporto sukeltos avarijos,mes sunku imtis atsakomybės,aš tikiuosi, jūs suprantate. Jei tai yra saugumo ar vardu pasirašyta,prašome informuoti iš anksto jų korektūrą pakuotės viduje, prekes.

5. Kokybės problemų:reikia ne tik kažką prieš siunta mes pasistengsime atidaryti keletą kartų patikrinti ir griežtos kontrolės,dydį ir spalvą problema yra ne tai, kad mes laivas neatsargumo,pvz., poreikį keistis krovinių pirkėjai padengia,jeigu iš tikrųjų gavo po nustatė, kokybės problemos, atkreipkite gavo per 48 valandas laiku kreipkitės, mes pateikti atitinkamą paveikslėlį įrodymų,kai jūs tinkamai,pašto atsižvelgsime. Pastaba:apatiniai ir kojinės nepriima jokių naudoti po keitimo ir grąžinimo! Prašome kreiptis prieš atidžiai patikrinkite! Dėl kiekvieno kliento reikalavimai yra skirtingi,todėl neįmanoma padaryti, bet kliento akimis, yra tobula. Kai kurios neturėjo įtakos dėvėti mažų trūkumų, aš tikiuosi, kad jūs don ' t get pernelyg rimtai.

6. Dėl vertinimo:mes desime visas pastangas, kainų, kokybės,paslaugų,žmonių, sukurti tiesiog harmonijos pirkinių aplinką,atnaujinti Nacionalinės pirkinių aplinką ir įpročius,internetu naudą, multi,mes turime bendro-lobis co eiti į darbą, priežiūros,su sąžinės gydyti kiekvienas sandoris elgesys! Mes stengsimės siekti ir 100% pasilikti,labai kviečiame pagrįstą mūsų vertinimo. Ar sandorio, iš klausimo,pirmą pasiekti komunikacijos,norėdami išspręsti nesusipratimų ir prieštaravimų,gali būti išspręsta per konsultacijas,yra mūsų aplaidumo ir atsakomybę, mes bus būti rimtas ir Atsakingas Požiūris. Supratimo ir pagarbos, yra tarpusavio! Kai su blogio ketinimus ir intrigos pirkėjai, prašome likti nuošalyje nuo šio grynas žemę! Susisiekite su mumis:

QQ: 937920322(nurodyti kliento) telefonas:18967498867(bus gautą SMS) internete metu:9 AM--1 am

Amžius >6 METŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Popierius

Parašyti atsiliepimą

Japonijos Ranka Sąskaitą Lipdukai Vaizdingas Vietas, Lipdukai, Pakuotės Animacinių Filmų Gyvūnų Maisto Lipdukai 40 Vienetų Cute Kačių Lipdukai

Japonijos Ranka Sąskaitą Lipdukai Vaizdingas Vietas, Lipdukai, Pakuotės Animacinių Filmų Gyvūnų Maisto Lipdukai 40 Vienetų Cute Kačių Lipdukai

Panašūs produktai