"PASIDARYK pats" Miestelyje Pelėsių su Miestelyje talpinimo Pelėsių Rinkinys Epoksidinės Dervos Formų Derva Puodeliai Kilimėliai Namų Puošybai Dervos Amatai


Nauja prekė

€0.51

€0.85

-40%



Žymos: silikono formos epoksidinės, elektronų rinkinys, derva gpgb pelėsių, katė kaukolė pelėsių, derva dekoro silikono formų, epoksidinės dervos crystal clear didelis, epoksidinės dervos skaidrus amatų, miestelyje pelėsių, molde silikono miestelyje, pelėsis raukšlės.

Aprašymas:

1.Praktikos savo meistriškumą ir kūrybiškumą, o kad galėtų baigti savo valgomojo stalo rinkinys, padėkliukai.Sukurti savo elegantiškas padėkliukai, naudojant Crystal Resin Miestelyje!

2.Crystal Resin Miestelyje padeda jums sukurti unikalų stilių, kad būtų lengva de-pelėsių suteikti jums puikus rezultatas.

3.Šie pelėsiai yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, kuri daro juos ašara atsparios, ilgaamžės, ir daugkartinio naudojimo, todėl jūs galite sukurti tiek, padėkliukai, kaip jums patinka!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Režimas: Apvali, Kvadratinė

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1

Forma: Geometrinis

(Tik Pelėsiai)

Pakuotė:

1* Crystal Resin Miestelyje Pelėsių

Modelio Numeris Geometrinis Miestelyje Pelėsių
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Paramos Dropshipping Paramos Didmeninės
Medžiaga Derva
Parama Greitas Pristatymas Parama Mažmeninės Prekybos
Formos Geometrinio
Režimas Round, Aikštė
Kreiptis Už "PASIDARYK pats" Papuošalai Pakabukas Agatas Forma
Rinkinys Tipas Taip

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Miestelyje Pelėsių su Miestelyje talpinimo Pelėsių Rinkinys Epoksidinės Dervos Formų Derva Puodeliai Kilimėliai Namų Puošybai Dervos Amatai

Panašūs produktai