"PASIDARYK pats" ir Epoksidinės Dervos, Silikono Formos Plaukų Clips Pelėsių Gipso Aromaterapija Pelėsių, Plaukų Aksesuarų, Pelėsių Derva Plaukų Clips Keychain


Nauja prekė

€0.66

€0.98

-32%



Žymos: meno derva, crystal pelėsių, golfo silikono įrašą, plaukų pelėsių, plaukų stick pelėsių, pelėsių silikono dervos, kawaii silikono įrašą, šukos, pelėsiai, mini pelėsių derva, meno dervos sluoksnį.

Kulka Taškų:

1、Įvairių Stilių: Šių formų yra įvairių geometrinių formų, elegantiškas ir madingas.Jūs galite pridėti pigmentai, karoliukai, blizgučiai atlikti įvairių stilių, plaukų aksesuarai, kuris gali patenkinti jūsų įvairius poreikius.

2、Aukštos kokybės Silikono: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, pelėsių yra minkštas ir patvarus, aukštos skaidrumo, lengva valyti.sklandžiai ir lanksčiai.

3、Lengva Demold: krašto pelėsių, skirtas lenkti, siekiant išvengti įbrėžimų; po to, kai ji yra visiškai išgydoma, tai lengva pasiimti gatavą produktą, o kai produktas yra visiškai išgydoma, jis gali būti lengvai demolded.

4、Tinka Progoms; Idealiai tinka jums ir jūsų šeimai tai padaryti patys.

5、Platus Naudojimas: gatavo produkto yra gražus ir madingas, ir gali būti naudojamas kaip maža dovana vaikams.Šių formų yra įvairių formų ir tinka dydis, kuris labai tinka priėmimo plaukų clips, keychains, auskarai, pakabučiai, ir kt.

Techniniai duomenys: Medžiaga: silikonas

Forma: netaisyklingos formos

Spalva: skaidrus

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Plaukų Aksesuarai Silikono Formos

dydis as shown
Tipas Plaukų aksesuarai silikono formos
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Silikono
Formos Netaisyklingos Formos
Spalva translucent
Pavadinimas crystal epoksidinės plaukų segtuko formos
Modelio Numeris Epoksidinės pelėsių
Tipas Didmeninės No

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" ir Epoksidinės Dervos, Silikono Formos Plaukų Clips Pelėsių Gipso Aromaterapija Pelėsių, Plaukų Aksesuarų, Pelėsių Derva Plaukų Clips Keychain

Panašūs produktai