3/4Packs Drabužių Laikymo Dėžutė Antklodė Saugojimo Krepšys Kelionės Nešiojamų Saugojimo Dėžutė Lankstymo Spinta Organizatorius Skalbimo Spinta Antklodė


Nauja prekė

€8.43

€10.67

-20%



Žymos: kelionės krepšys, gipso saugojimo dėžutė, audinio kaukę organizatorius, lovos antklodė padengti, dideli vakuuminiai maišai laikymas, wardrob, spinta, bagsmart, etagere saugojimas, lauke storag.

Pakuotė:

4PCS Drabužių Saugojimo Krepšiai

Prekės Specifiką:

Prekės Svoris:860g /1.9 svarų

Medžiaga: neaustinis audinys

Stilius:Sandėliavimo su 2 Daliklis,4 Paketas

Spalva:Juoda,Tamsiai Mėlyna,Smėlio,Pilka, Kava

Gaminio Matmenys: 60*40*35cm/23.6*15.75*13.8 į

Savybės:

【Atnaujinti medžiaga】 sulankstoma neaustinių yra pagamintas iš trisluoksnės kompozicinės bekvapis neaustinis audinys, kuris gali skatinti ventiliacija ir apsaugoti pateikti daiktus nuo drėgmės ir dulkių.Jums nereikia nerimauti apie tai, supeliję lovatiesės ar drabužius.

【Didelės talpos saugojimo】 organizatorius saugojimo krepšys yra 4 gabalus, ir dydis kiekviename maiše yra 23 x 16.9 x 13.7 cm.Talpa 90L.Didelės talpos saugojimo krepšys gali turėti savo lovatiesė , antklodės, pagalvės, striukės ar kitų drabužių ir kitų daiktų.

【Skaidri lango dizainas ir dvipusis užtrauktukas】 Skaidrus langas priešais didelis drabužių saugojimo krepšys gali greitai peržiūrėti turinį, saugomą konteinerių be didelių paieška ir gavyba.Du tvirtas užtrauktukas atidaryti ir uždaryti, ne taip lengva nutraukti.Apsaugoti savo daiktus nuo dulkių ir pelėsių.

【Sustiprinta rankena】 drabužių saugojimo krepšiai rankena yra įsiūtas dviejų sluoksnių storo audinio pasiekti dviguba apkrova.Stiprinti siūlės, taip pat gali padidinti jėgą.Su apkrova yra dvigubai ir gali atlaikyti apkrovą, apie 11 svarų.

【Universalumas】 saugojimo krepšys rinkinys gali būti naudojamas spintoje ar po lova.Tinka bendrabutyje, mansarda, rūsys ir miegamasis.Be to, sulankstomas dizainas yra lengva vietos, kai nenaudojamas.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Mes nuolat tobuliname poveikį fotografijai, tačiau dėl skirtingų kameros ir monitoriaus parametrai, apšvietimas ir kiti veiksniai, vis dar sunku išvengti spalvų skirtumo tarp realaus daikto nuotrauką, taigi, prašome kreiptis į faktinę spalva.

3.Formą ar spalvą, kai kurie priedai gali būti pagerintas per pardavimą, bet ir funkcijas, yra garantuojama, kad bus tas pats.Jeigu tu negali priimti tai, prašau, nereikia pirkti, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga

15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Extra

Grįžti bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelis Trimatis Modelis
Produktas Drabužių Laikymo Dėžutė
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo
Talpa 90L
Medžiaga Ne-Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Naudoti Drabužiai
Tipas Laikymo Krepšiai
Modelio Numeris SKUE43798
Forma Trimatis Modelis
Specifikacija 23x16.9x13.7 inches
Formos Stačiakampio formos

Parašyti atsiliepimą

3/4Packs Drabužių Laikymo Dėžutė Antklodė Saugojimo Krepšys Kelionės Nešiojamų Saugojimo Dėžutė Lankstymo Spinta Organizatorius Skalbimo Spinta Antklodė

3/4Packs Drabužių Laikymo Dėžutė Antklodė Saugojimo Krepšys Kelionės Nešiojamų Saugojimo Dėžutė Lankstymo Spinta Organizatorius Skalbimo Spinta Antklodė

Panašūs produktai