Užtrauktukas Drabužių Saugojimo Krepšys neaustinio audinio Audinio Antklodė Saugojimo Krepšys Didelės Talpos Namų Paketas, Antklodė, Organizuojant Maišelį 4Packs


Nauja prekė

€15.71

€24.55

-36%



Žymos: lagaminą drabužių maišas, kuprinė taktika, pupų xl, kuprinė kelionės, oro drėkintuvas akumuliatoriaus., honma drabužių maišas, custome drabužių maišas, ziploc drabužių maišas, kuprinė turistų, dekoro namai.

Pakuotė:

4 x Saugojimo Krepšys

Prekės Specifiką:

Vienetų skaičius: 4

Spalva: Ruda/Tamsiai Pilka

Medžiaga: Nerūdijančio plieno zip neaustinis Audinys

Prekės Matmenys:(LxHxW)24x13x12.2/61x33x31cm

Savybės:

【4 Pack Saugojimo Krepšiai】Minkštas anti-pelėsių audinio saugojimo organizatorius krepšiai , mes teikiame 4 pack rinkinys,kuris yra labiau verta imtis šio maišelius atgal į savo namų drabužių saugojimo.

【Sustiprinti Rankena】Skiriasi nuo kitų storio rankena, mes naudojame atnaujintas dizainas, kad šis saugojimo tampa patvaresni.Patobulinta rankena gali jums padėti pereiti šį talpinimo lengviau, nr. nerimauja audinio ašarojimas.

【Didelės Talpos, su 3 Suskirstyti Skyriuje 】Mūsų saugojimo krepšys priemonės 24x13x12.2/61x33x31cm.Jis tinka jūsų antklodės, pagalvės ir kiti drabužiai.

【 Skaidrios PVC Langą 】patogu pamatyti, ką jūs įtraukėte viduje saugojimo krepšys ir sutaupyti daugiau laiko, kai jūs ieškote kai kurių drabužių.Taip pat sunkiųjų dvigubo metalo užtrauktukai padėti atidaryti iš abiejų pusių vienu metu ir netoli siūlių sukuria gražus sandarinimo elementų viduje.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Mes nuolat tobuliname poveikį fotografijai, tačiau dėl skirtingų kameros ir monitoriaus parametrai, apšvietimas ir kiti veiksniai, vis dar sunku išvengti spalvų skirtumo tarp realaus daikto nuotrauką, taigi, prašome kreiptis į faktinę spalva.

3.Formą ar spalvą, kai kurie priedai gali būti pagerintas per pardavimą, bet ir funkcijas, yra garantuojama, kad bus tas pats.Jeigu tu negali priimti tai, prašau, nereikia pirkti, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Produktas Drabužių Laikymo Maišelis
Kilmės KN(Kilmės)
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Naudoti Drabužiai
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo, Įžuvinti
Formos Aikštė
Modelis Trimatis Modelis
Tipas Laikymo Krepšiai
Talpa 90L
Forma Trimatis Modelis
Modelio Numeris SKUF07188
Medžiaga Ne-Audiniai
Specifikacija 24x13x12.2 in/61x33x31cm

Parašyti atsiliepimą

Užtrauktukas Drabužių Saugojimo Krepšys neaustinio audinio Audinio Antklodė Saugojimo Krepšys Didelės Talpos Namų Paketas, Antklodė, Organizuojant Maišelį 4Packs

Užtrauktukas Drabužių Saugojimo Krepšys neaustinio audinio Audinio Antklodė Saugojimo Krepšys Didelės Talpos Namų Paketas, Antklodė, Organizuojant Maišelį 4Packs

Panašūs produktai