125 Vienetų Silikono Liejimo Derva Papuošalų Formų ir Priemonių Rinkinys Kristalas Dervos Formų Silikono Formos Pakabukas Liejimo Formų Epoksidinės


Nauja prekė

€2.69

€4.49

-40%



Žymos: korėjos saulės, 500mm, tortas dekoro priemonė, ledo vamzdis, šiaudų topper, karstą pelėsių, mickey pelėsių, 48 mm, "chanel" pelėsių, lollipop pelėsių.

Pagrindinė aprašymas:

125 Vienetų Silikono Liejimo Derva Papuošalų Formų ir Priemonių Rinkinys Kristalas Dervos Formų Silikono Formos Pakabukas Liejimo Formų Epoksidinės Dervos Papuošalų Rinkinys Perlas Pelėsių "PASIDARYK pats" Amatų

Medžiaga: Silikonas

1-aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Mūsų 3D Minkštas Pelėsių Yra Pagamintas Iš Standartinės Kokybės Silikono, Aplinkos Apsaugos, Beskonis Ir Ne-Lazdas.Tai Nuostabi Pelėsių!

Tai Ne Pigiai Pagaminti Ir išsami Informacija Apie minkštus saldainius, Yra Fantastinis

2-LENGVA NAUDOTIS: Tiesiog Reikia Supilkite Ingredientus Jums Patinka, Pelėsių Ir Išlaikyti Ingredientų Statinio, Kol Jis Yra Visiškai Suformuotas.Dėl Non-Stick Danga , Galite Įdėti Jūsų Desertas Lengvai .Ir Ji Yra Lengvai Valyti Su Šiltu Muiluotu Vandeniu.

3 - PASKIRTIS: Ši Kaukė Tortas, Saldainiai Minkštas Pelėsių Padės Atsinešti Savo Tortą Ar Keksiukų Dekoravimo Įgūdžius Į Naują Lygį, leidžia Jums Atnešti Profesionali Kokybė Jūsų Darbą.Puikiai Tinka Naudoti Su Įvairiais Valgomieji Ir Ne Valgomieji Medžiagų, Įskaitant Sugarpaste, Žiedlapis Pasta Ar Marcipanų, Latekso, Pyragas Decorationg, Sausainių Embellishment Ir Scrapbooking.Tai Nuostabi Pelėsių!

4 - PELĖSIŲ DYDIS: Kaip Nuotraukas Svoris:250g

5-PAKETAS APIMA :15 X Papuošalai Dervos Priėmimo Formų, 100 X 9shape Sraigtiniai Kaiščiai, 10 X Sagtis

6-Kaip Ususal , Tai Silikono Formų Yra Rožinė, Žalia,Mėlyna,Balta Spalvos, Tačiau Galime Jį Išsiuntė Atsitiktinai, Prašome Atkreipti Dėmesį , Ačiū.

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės.Taikant maisto laipsnį silikono.Puikus, todėl rankų darbo muilas, puodą, saldainiai, tortas, šokoladas ar bet kokių amatų galima įsivaizduoti.

Lengva valyti, taip pat lengva padaryti elementą atskirti nuo pelėsių dėl lygaus paviršiaus, visada laikykite elementą visą figūrą.

Toks mielas formos su 3D efektas bus tikrai pridėti daugiau elegancijos savo "PASIDARYK pats".

Paprasta, praktiška, lengva naudoti.Darbinė temperatūra yra nuo -40℃ iki 230 ° c. Jūs galite įdėti jį į mikrobangų krosnelė ar šaldytuvas formos figūrą.

Paprasta naudoti: Tiesiog supilkite mišinį į formą ir palaukti, kol ji visiškai suformuota.Po sukietintos, tai lengva demold nuo pelėsių.

Tipas Pyragas Įrankiai
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikoninė Guma
Prekės Pavadinimas TUKE
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

125 Vienetų Silikono Liejimo Derva Papuošalų Formų ir Priemonių Rinkinys Kristalas Dervos Formų Silikono Formos Pakabukas Liejimo Formų Epoksidinės

125 Vienetų Silikono Liejimo Derva Papuošalų Formų ir Priemonių Rinkinys Kristalas Dervos Formų Silikono Formos Pakabukas Liejimo Formų Epoksidinės

Panašūs produktai