"PASIDARYK pats" Minkštas Mousse Cake Silikono Formos Saldainiai, Šokoladas Gumpaste Pelėsiai 9 Skylę Pusiau Cilindriniai Juostelės Formos Tortas Dėklas


Nauja prekė

€3.43

€4.40

-22%



Žymos: skaidri dėžutė šokolado, šokolado amerikos pyragas, ypatingas šokolado dėžutė, silikono juostelėmis batų, saugoti vokiečių šokoladinis pyragas, 6 byloje šokolado, paprastasis šokoladinis pyragas, izoliuoti juostelių pyragas, mi sumaišykite atveju šokolado, silikono juostelėmis.

Savybės:

Su minkštos tekstūros

Madingas ir nepastovus

Lengva išleisti, lengva valyti

Atspari temperatūros diapazonas: nuo -40 iki 230 laipsnių Celsijaus

Medžiaga: Naujas aplinkosaugos klasės maisto silikono

Panaudojimas:

Gali būti naudojamas, kad putėsiai, tortas, minkštus saldainius, šokolado, saldainių ir kt.saugus mikrobangų krosnelės, orkaitės, šaldytuvai.

Silikoninės Kepimo Formos: tai yra labai Minkšta ir Lengva Naudoti, Gali išlaikyti gerą Minkšta po daugelio metu, naudojant ir Plovimo, Silikono Formų, taip pat Padės Jums ir Jūsų Vaikams Sukurti Puikiai Kepimo Neleidžiančios Dekoravimo Gebėjimus Atostogų ir Šalis Labai Greitai !

"PASIDARYK pats" Priemones, Silikoninis Minkštas Formų, skirta Papuošti Minkštas Pyragai, Keksiukai, Gimtadienio tortą,IR Daugiau, Labai Saugus, mikrobangų krosnelės, Orkaitės, Šaldytuvai.

Pakuotę sudaro:

1 X Putėsiai Pelėsių

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Mezgimojoga.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris 22985
Nepadori Nuotrauka No
Sertifikavimo CE / ES
Funkcija Eco-Friendly
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Minkštas Mousse Cake Silikono Formos Saldainiai, Šokoladas Gumpaste Pelėsiai 9 Skylę Pusiau Cilindriniai Juostelės Formos Tortas Dėklas

Panašūs produktai