Fujian Wuyi Ne Rūkyti Lapsang Shouchong Juodoji Kiniška Arbata Palaidų Lapų Wuyi Oolong Aukštų Kalnų Arbatos, 125 g


Nauja prekė

€6.95

€13.89

-49%



Žymos: japoniška arbata infuser, taetea, teacup, hf swr matuoklis, detox arbata, kiaurasamtis arbata, oolong arbata, pagrindinė nešiojamas kompiuteris, šaukštelis, puer arbata.

Lapsang Souchong Kinijos Juoda Arbata, 125 g Raudonoji Arbata Zheng Shan Zhong Xiao

PRAŠOME PAŽYMĖTI, Tai yra Normalu Lapsang Souchong juodoji arbata, Ji NE su dūmo skonį.Bet, kad jis labai geros kokybės, skonio Wuyi Originalus Lapsang Souchong arbata.

Grynasis Svoris: 125 g/maišelis

Sezonas: Šių Metų Derliaus Sezono Metu

Saugojimo laikas: 36 mėnesiai

Kilmė : Tong Mu Guan, Xing Cun, Wu Yi Shan, FuJian provincijoje, Kinija

Laikymas: laikykite jį į sandarų maišelį,Sausas ir nėra tiesioginių saulės spindulių.

Lapsang souchong anksčiau juodoji arbata pasaulyje.Iš pradžių iš Wuyi regionas, Kinijos provincijoje, Fujian,Kinija

Jis turi stiprią ir dūmo aromatas, kurios gaunamos iš jo džiovinimo procesą per rūkymas pušies gaisrų.Kaip rezultatas, jo lapai yra storas juodas ir jos skysčiai, tamsiai raudona su skonio pušų dūmų.Eksportuojamos į Europą xvii amžiuje.

Lapsang Souchong gali būti girtas su arba be pieno ir daugelis mano, kad jis puikus skonis, net po to, alkoholiniai gėrimai dingo šalčio.Ji taip pat porų labai gerai su kariu ir mėsos patiekalų.

Mūsų Lapsang Souchong ateina iš kilmės vieta Tong Mu Guan in Xing Kaimas, arba tiesiog žinomas kaip Bohea.Daug gėrė ši arbata anksčiau, bet tik saujelė bandė autentiškas Zheng Shan Zhong Xiao iš originalo ūkių.Labai rekomenduojama!

Zheng Shan reiškia "Originalus Kalnas" ir tik arbatos lapai skinami nuo Wuyi derliaus srityje gali būti vadinamas "Zheng Shan".Šių tamsiai rūkytos arbatos lapai turi subtilią užuominą, labai saldžių vaisių, Kinijoje vadinamas "longan".Labai rekomenduojama juodosios arbatos, net ir tie, kurie ne, paprastai gerti Kinų arbatos. * Prašome atkreipti dėmesį, kad dėl naujos vyriausybės nutarimai, rūkymo procesas dabar yra šiek tiek apriboti, nes per daug pušų, reikalaujama.Tai dažniausiai reiškia, kad arbata smokiness yra daug subtilesnė, nei kai kurie žmonės gali būti pripratę.Kai kurie iš mūsų čia yra iš tikrųjų mėgautis naujų partijų daug daugiau, nei senas.Taip pat mažiau intensyvus rūkyti aromatas daro arbatos pora labai gražiai su pienu.

Kaip ir visame pasaulyje garsaus Kinijos juoda arbata su savo egzotinių dūmo skonį, Lapsang Souchong buvo eksportuojama į Vakarų Europą anksčiau kaip 15 amžiuje.Jis kažkada buvo žinomas kaip mans arbata, bet vis daugiau ir daugiau moterų yra gerti ją, taip pat.Pastaraisiais metais, Lapsang-Souchong populiarumas išaugo ir tapo mėgstamiausia arbata iš daugelio, kurie taip pat vertiname single-malt Scotch whisky ir bauda cigarų.Geriamojo ji lauke, ypač po intensyvios veiklos.Taip pat galite pabandyti pridėti žiupsnelis Lapsang-Souchong į švelnus desertas mišinį pridėti visiškai naują sluoksnį skonio pažymi, džiugina.

Alaus Vadovas:

1. Paprastai naudoti 4g arbatos per 200ml (7oz) vandens.

2. Vandens temperatūra alaus žaliosios arbatos turėtų būti maždaug 80º C.

3. Supilkite karštą vandenį per arbatos lapai, ir laukti apie 2 min. infuziją.

4. Tada mėgautis arbata.Galėtų užpilo 3-4 kartus.

dydis 125g
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lapsang Souchong
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

Fujian Wuyi Ne Rūkyti Lapsang Shouchong Juodoji Kiniška Arbata Palaidų Lapų Wuyi Oolong Aukštų Kalnų Arbatos, 125 g

Fujian Wuyi Ne Rūkyti Lapsang Shouchong Juodoji Kiniška Arbata Palaidų Lapų Wuyi Oolong Aukštų Kalnų Arbatos, 125 g

Panašūs produktai