Jibian Aukštų Kalnų Arbatos Yunnan TENG CHONG Kinijos "Pavasario Lietus" Šviežios Oolong Arbatos Dėžutė Virškinimą Dovanų Pakavimo 256g


Nauja prekė

€18.38

€19.35

-5%



Žymos: taetea, dietos pigułka, pu erh arbatos aliejus, rankų darbo timpa, korilakkuma pliušas, arbata, turkijos turk arbata, da hong pao, aukštų kalnų oolong arbata, dianhong.

Arbatos Pavadinimas: Jibian Aukštų Kalnų Arbatos Kinijos "Pavasario Lietus" Šviežios Oolong Arbatos Dėžutė Virškinimą pagaminimo Data: šiais metais Tinkamumo laikas: 36 mėnesius Grynasis Svoris: 256g ,(32bags x 8g).

Arbatos Kilmė: TENG CHONG, Yunnan, Kinija natūra aukšto kalno Taivano oolong arbata, medžiaga buvo kilęs iš kalnų virš 1900 metrų, ir jūs rasite keletą stiebų, kai alaus oolong arbata, nes mūsų oolong palaidų lapų hand-picked - visos nekilnojamojo aukšto kalno oolong arbata yra rankų kiekviename žingsnyje.Ši arbata jau turiu SGS paduota, todėl yra saugus arbata.

Džiovintų lapų arbata yra stiprus, su subtilus aromatas, geltona arbata, kvepia string gėlių aromatas, skonis gaivus ir šviežios, švelnus ir saldus burnos jausmas grįžti į savo kalbą trunka ilgai.

Pastabos: Mes bus įsitikinkite, kad pakuotėje yra dulkių, prieš siunčiant jį.Bet jei jums rasti, kad tai nėra visiškai vakuumas, tai yra normalus reiškinys, kurį sukelia pristatymo.Nesijaudinkite, arbata dar švieži.Dėkojame už jūsų supratimą!

Tinkamumo Laikas 36 mėnesiai
Neto svoris 256G
Saugojimas Laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir bet koks keistas kvapas
Pakuotė dovanų pakavimo
Kilmės KN(Kilmės)
Arbata Tipas Aukštų Kalnų Oolong

Parašyti atsiliepimą

Jibian Aukštų Kalnų Arbatos Yunnan TENG CHONG Kinijos

Jibian Aukštų Kalnų Arbatos Yunnan TENG CHONG Kinijos "Pavasario Lietus" Šviežios Oolong Arbatos Dėžutė Virškinimą Dovanų Pakavimo 256g

Panašūs produktai