NAUJAS Gamepads "Bluetooth" Belaidžio tinklo Jungiklis Valdytojas Mini Kat Tipo Gamepad Už Nintend Jungiklis/Lite Žaidimą Joystic


Nauja prekė

€13.46

€19.23

-30%



Žymos: šoninis jungiklis pro, kovos žaidimas valdytojas, gulikit jungiklis, kreiptuką vr dėžutę, nintendo jungiklis controlers, kontrolės nintend jungiklis, Kontrolės, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, kontrolės pc, snes ac.

Aprašymas:

[Unikalūs katė dizaino ir išsamus funkcijų] kontrolierius priima animaciją kačių dizaino su cute spalvų.Jis turi daug įvairių funkcijų, įskaitant 6-axis gyro sensor dual variklio vibracija, judėjimo kontrolės, reguliuojamas turbo/auto turbo funkcija, fiksavimo mygtuką ir ausinių lizdas.

[Dual varikliai ir 6-ašis somatosensory] Built-in 6 ašių giroskopas, dviejų variklių ir turbo funkcija, ji yra geriausia alternatyva jungiklis valdiklis, skirtas žaisti "Nintendo" žaidimų

[Belaidžio ir laidinio ryšio] Šis jungiklis Pro reguliatorius palaiko belaidžio ar laidinio ryšio Nintendo Perjungti ir Nintendo Jungiklis Lite.

[Hold patogiai] Nintendo Jungiklis Pro valdytojas tinka mažiems ranka žaidėjai.Labai tinka vaikams, merginoms, vaikinams, moterims, vyrams, su mažomis rankomis, ir kt.

[Kolonėlė turbokompresorius funkcija] Nintendo Pro valdytojas turi reguliuojamas turbokompresorius funkcija ir 3 tipų turbokompresorius greičiu, todėl jūs galite lengvai žaisti nemokamai arcade ir veiksmų žaidimai.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Medžiaga: ABS

Baterija: 300mA ličio baterija

Prisijungimo būdas: laidinis/belaidis

NFC: NĖRA

Vienas pagrindinių wake-up funkcija: NĖRA

Įkrovimo laikas: 2-3 h

Gyvenimo trukmė: 7-10 h

Įkrovimo sąsają: Tipas-C

Svoris: apie 140g

Dydis: 127*95*52mm

Vibracijos režimas: dvigubo variklio vibracija, vibracija gali būti koreguojama.

Jutikliai: judesio jutikliai, giroskopas jutiklis

Taikoma produktai: Nintendo Įjungti/Perjungti Lite

Pakuotė:

1×belaidžio ryšio valdiklis

1×Tipas-C įkrovimo kabelis (1m)

1 X Vartotojo Vadovas

Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Modelio Numeris Jungiklis Pro valdiklis, skirtas Įjungti / Perjungti Lite
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas choifoo
Sąsajos Tipas "bluetooth"

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS Gamepads

NAUJAS Gamepads "Bluetooth" Belaidžio tinklo Jungiklis Valdytojas Mini Kat Tipo Gamepad Už Nintend Jungiklis/Lite Žaidimą Joystic

Panašūs produktai