Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Nintendo Jungiklis NR Žaidimas Kreiptuką Valdiklis Su 3D Rokeris Kreiptuką NFC Aptikimo Funkcija


Nauja prekė

€24.66

€35.23

-30%



Žymos: kontrolės multimedijos xbox, Stogo, kontrolės žaidimas pc, hyundai tucson vairas jungiklis, 4000 k led juostos, posūkis rgb, dviguba led juostos, hyundai tucson jungiklis, nemokamai gamepad, gamepad wireless.

Savybės:

Dviguba jungtis

Ji palaiko "Bluetooth" belaidis ryšys su Perjungti priimančioji sistema; taip pat palaiko laidinį ryšį, duomenų kabelis, skirtas jungikliui priimančiosios ir PC kompiuteris, signalas yra stabilus, ir veikimo būdas yra paprastas ir patogus.

Palaiko NFC aptikimo

Už Amiibo kortelės žaidimas gali jausti NFC ant rankenos HOME mygtuką, ir stebėjimo greitis yra greitas, todėl galėsite būti puikus žaidimų patirtis.

Dvivietis motorinis & Wake-up funkcija

Įrengta dviguba varikliai, ji turi turtingą vibracijos našumas ir intensyvumas tiesos yra reguliuojamas keturis lygius.Palaiko vieną-raktas pažadinimo jūsų Įjunkite konsolę, išspręsti problemų veiksmus atrakinti ekraną.

3D rokeris kreiptuką

3D manipuliatorių dizainas, nereikia kalibruoti rankiniu būdu kiekvieną kartą, kai "Bluetooth" valdiklis yra prijungtas prie Jungiklio šeimininko, ji bus automatiškai reguliuoti 3D kreiptuką.

Turbo nustatymas funkcija

Turbo automatiškai suveikia mygtukas, operacija yra daugiau rūpesčių ir darbo, taupymo, ir tris pavaras, gali būti koreguojamos, kad jums vieną žingsnį arčiau pergalės.

Techniniai duomenys:

Tipas: wireless žaidimų valdiklis

Kiekis: 1pc

Medžiaga: ABS

Prekės spalva: juoda

Sąsaja: USB

Tinkamas žaidimo tipas: Perjungti

Įėjimo įtampa: DC 5V

Įėjimo srovė: 1.5 A

Darbo temp: nuo -10 Celsijaus-40 Celsijaus

Įkrovimo laikas: 3.5-4 val.

Dydis: 15.5*10.6*6.8 cm/6.09*4.17*2.67 colių (L*W*H)

Grynasis svoris:314g/11.08 oz

Pakuotė:

1* belaidis žaidimų valdiklis

1* instrukcija

1* Tipas-C kabelio

1* pakuotės dėžutė

Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas powstro
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Nintendo Jungiklis NR Žaidimas Kreiptuką Valdiklis Su 3D Rokeris Kreiptuką NFC Aptikimo Funkcija

Panašūs produktai