Paveikslų Numeriai Drobės, Dažų Šiuolaikinio Namų Dekoro Nuotraukų Rėmeliai Valdybos Menas "PASIDARYK pats" Akrilo Spalvos Amatų Piešimo Freskos Nuotrauką


Nauja prekė

€3.48

€9.94

-64%



Žymos: "pasidaryk pats" dažų skaičius, šuo dažų skaičius, mini lenta, sienos lenta, aliejinių dažų skaičius, numeris dažai, pagal skaičių dažai, mokyklos lenta, maža lenta, lenta.

Paveikslų Skaičius,Namų Dekoras,piešiniai Ant Sienų,Dekoratyviniai Rėmai,Tapyba Ant Drobės,Dažai,Plokštės,Meno,PASIDARYK pats,Modernus Apdailos,Akrilo Dažai,Dažymas Pagal Numerius,Amatų,Piešimo Rinkinys,Paveikslų Namuose,Dažai, Tapyba,Dekoratyvinės Drobės,Paveikslai, Piešinys,Freskos,Vaizdas,Piešinys Numeriai

Savybės:

1.Tapyba yra perdirbami į eilutes, ir skaičius, simbolius, per specialų procesą, ir dailininko tik reikia užpildyti sunumeruoti dažymas srityje su atitinkamomis sunumeruoti dažų užpildyti ranka-dažytos produkto.

2.Gatavo darbo yra puikūs, realus ir aukštos kokybės,taip, kad jis gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija ir dažymas.

3.Naftos tapyba, kuri apjungia aukštos kokybės, high-end, neprilygstamas savybes, palaipsniui išsivystė į produktas tinka visoms amžiaus grupėms.

4.Registruoti gražus natiurmortas.

Techniniai duomenys:

Manoma, kad tai užtruks apie pusmetį, per mėnesį nuo projekto iki užbaigimo foto skaitmeninė tapyba.Pagrindiniai veiksmai apima:

1. Brėžinys

2. Padaryti drobė

3. Spalvų derinimas

4. Gamybos gatavų skaitmeninės tapybos

Dydis:

40*50,50*65,60*75

Tipas:

be rėmelio,PASIDARYK pats rėmas

Derinys Vienas Gabalas
Medžiaga Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Numeris paveikslai Natiurmortas
Dažų Tipas Propylene
Dalykai Natiurmortas
Modelio Numeris paveikslų numeriai
Tapyba ant drobės "PASIDARYK pats" dažai
Stilius Realistas
Rėmas No

Parašyti atsiliepimą

Paveikslų Numeriai Drobės, Dažų Šiuolaikinio Namų Dekoro Nuotraukų Rėmeliai Valdybos Menas

Paveikslų Numeriai Drobės, Dažų Šiuolaikinio Namų Dekoro Nuotraukų Rėmeliai Valdybos Menas "PASIDARYK pats" Akrilo Spalvos Amatų Piešimo Freskos Nuotrauką

Panašūs produktai