VR Shell Oculus Quest 2 VR Ausines apsauginis Dangtis


Nauja prekė

€16.41

€25.25

-35%



Žymos: quest 2 dirželis, brūkšnys rinkinys kia picanto, oculus rift s stendas, oculus quest2 ginklų sandėlyje, dreamcast sd, amvr, tvarkyti vr, quest 2, paramos oculus quest 2 pistoletas, oculus lipdukas.

Aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės.

👀【Išlaikyti savo Oculus Quest 2 Švari ir Atsparus Įbrėžimams】, Kad Oculus Quest 2 Apsauginį kiautą gali išlaikyti savo VR ausines švarūs ir atsparūs trinčiai, nebereikia nerimauti dėl savo mėgstamus Quest 2 ausinės yra nešvarūs, subraižyti ir kiti objektai, todėl jums patogiau ir daugiau pasitikėjimo savimi pasinerti į VR žaidimų patirtį ir pasidalinti ja su savo šeima ar draugais.

👀【Patentuotas Novatoriškas Dizainas】Quest 2 Ausinių Korpuso priima korio sesiakampio formos dizaino, kuri yra tiek graži ir gera šilumos išsklaidymo, todėl savo Oculus Quest 2 atrodo labai cool.

👀【Light & Patvarus】, Kad Oculus Quest 2 Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Ne tik svorio yra labai lengvas, tik 70g (2.2 oz), bet taip pat yra tvirti ir ilgaamžiai.Apvalkalas yra skaidrus ir sklandžiai, lengva valyti, galima valyti su drėgnu skudurėliu.

👀【Lengva Įdiegti】reikia Tik 3 žingsnių, norint sėkmingai įdiegti Oculus Quest 2 lukštais.

Specifikacijos

Elemento Tipas: Apsauginės Atveju

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Skaidri, Juoda

Svoris: 70g

Suderinami Modeliai: už Oculus Quest 2

👀 (Pastaba: neįskaičiuotos Oculus Quest 2 ausines ir priedai)

Aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės. ❤【Išlaikyti savo Oculus Quest 2 Švari ir Atsparus Įbrėžimams】, Kad Oculus Quest 2 Apsauginį kiautą gali išlaikyti savo VR ausines švarūs ir atsparūs trinčiai, nebereikia nerimauti dėl savo mėgstamus Quest 2 ausinės yra nešvarūs, subraižyti ir kiti objektai, todėl jums patogiau ir daugiau pasitikėjimo savimi pasinerti į VR žaidimų patirtį ir pasidalinti ja su savo šeima ar draugais. ❤【Patentuotas Novatoriškas Dizainas】Quest 2 Ausinių Korpuso priima korio sesiakampio formos dizaino, kuri yra tiek graži ir gera šilumos išsklaidymo, todėl savo Oculus Quest 2 atrodo labai cool. ❤【Light & Patvarus】, Kad Oculus Quest 2 Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Ne tik svorio yra labai lengvas, tik 70g (2.2 oz), bet taip pat yra tvirti ir ilgaamžiai.Apvalkalas yra skaidrus ir sklandžiai, lengva valyti, galima valyti su drėgnu skudurėliu. ❤【Lengva Įdiegti】reikia Tik 3 žingsnių, norint sėkmingai įdiegti Oculus Quest 2 lukštais.Specifikacijos Elemento Tipas: Apsauginės Atveju Medžiaga: Plastikas Spalva: Skaidri, Juoda Svoris: 70g Suderinami Modeliai: už Oculus Quest 2 ✖✖✖ (Pastaba: neįskaičiuotos Oculus Quest 2 ausines ir priedai)

Prekės Pavadinimas SHENZHITECH
Suderinama Modelis Oculus Quest 2
Suderinamos Prekės Oculus Quest 2
Tipas Shell Oculus Quest 2
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

VR Shell Oculus Quest 2 VR Ausines apsauginis Dangtis

VR Shell Oculus Quest 2 VR Ausines apsauginis Dangtis

Panašūs produktai