Butas Paketą Jason Knowles (Gudrybė ir Internete Instrukcijas) Kortelės Magia Rodyti Arti Magijos Triukų, Iliuzijų, Gatvės Magija Įdomus


Nauja prekė

€15.01

€18.31

-18%



Žymos: profesinės magija dingimo, padirbti, magic stage trick, vnt. rinkinys butelis, kauliukai iliuzija, wow rankovės, magas magnetas, PSICHIKOS, butelis magas, klasikinis magiškas triukas.

5065587508367249 Daugiau Kortų Magija JAV $ 3.59 / US $ 1.39 / US $ 3.23 / US $ 14.92 / US $ 11.95 / US $ 2.35 / US $ 11.98 / US $ 13.05 /

Pastaba: spalvos raudona ir mėlyna laivas ne atsitiktinai,neleidžiama pasirinko spalvą gudrybė,ačiū!

Sukūrė genijus už "Dvigubą Imtis," Jason Knowles sukurta Butas Paketą būti siurrealistinės vaizdo klipas ir arčiau, kad paleidžiama jums ir iš savo rinkinys su nuojauta.

Įsivaizduokite, kuriame savo žiūrovų a tvarkingai sulankstyti tuck atveju ištraukė iš savo piniginės.Su vienu judėti, sulankstyti atveju plečia nuo crimped gabalas kartono visiškai funkcinis langelį kortos.Kas dar labiau neįmanoma suprasti, yra tai, kad visi 52 kortos yra laikomi nepriekaištingai viduje!

Butas Pack paverčia įprastą veiksmų traukdami ir pradėti toli kaladė į neįmanoma metu.Aiškiai lauke yra sulankstyti į ketvirčius.Akivaizdu, kad jis negalėjo tilpti visą kortų kaladę.Ir dar akivaizdu, kad jis kažkaip būtent tai ir daro!

Galiausiai, kai jūs wow norėčiau juos pakankamai pernelyg ambicingas arba nepaprastai pergalingas pakankamai kortų magija, jums tiesiog priimti jūsų kortelės, įdėkite juos atgal į tuck, sulenkite jį atgal į jūsų piniginėje, ir laukti, kaip savo auditoriją gasps ir žiūri į savo galutinį stebuklas.Neįmanoma, kad jiems suprasti, kaip šios kortelės tinka, kad sulankstyti atveju.Tai dar labiau neįmanoma jų pamiršti tos akimirkos magija, kad jūs ką tik sukūrėte.

Tai, ką gaunate į savo dėžutę Butas Pack : Visiškai pagamintas gudrybė pasirengę jums naudoti out of the box.Atstato per kelias sekundes.Užima mažai vietos kišenėje, paketai butas vaidina didelis!Valandą ekspertų mokymą moko Jason Knowles.Unikalus metodas, paversti įprastą momentai, į kažką tikrai nepamirštamas.Gebėjimas įvaldyti ir lenkimo vietos!Pradžia stipri, pabaiga stipresnis.Žaisti jis didelis su Jason Knowles nustatyto dydžio Pakuotėje !

Veiklos Formos Close-up Magic
Prekės Pavadinimas Enjoyer
Savybės Mokytis, Lengva Padaryti, Naujokas, Professional, Gatvė, Etapas
Kilmės KN(Kilmės)
dydis One Size
Tipas Įvairus Prop
Yra Instrukcija Taip
Medžiaga Popierius
Lytis Unisex
Rekomenduojame Amžius 18+

Parašyti atsiliepimą

Butas Paketą Jason Knowles (Gudrybė ir Internete Instrukcijas) Kortelės Magia Rodyti Arti Magijos Triukų, Iliuzijų, Gatvės Magija Įdomus

Butas Paketą Jason Knowles (Gudrybė ir Internete Instrukcijas) Kortelės Magia Rodyti Arti Magijos Triukų, Iliuzijų, Gatvės Magija Įdomus

Panašūs produktai