Juosta Nano Dvipusis Montavimo Juosta Skaidri NoTrace Daugkartinio naudojimo Vandeniui Lipnia Juosta Valomos Namų Gekkotape 1-5M


Nauja prekė

€0.66

€0.93

-29%



Žymos: monstras juosta, lipnios dvipusės, Nano Juosta, Juosta, magija juosta, gelio juostele, juosta atspari vandeniui, plastikinė juosta, magija nano juosta, dvipusės nano juosta.

Magija Juosta Nano Dvipusis Montavimo Juosta Skaidri NoTrace Daugkartinio naudojimo Vandeniui Lipnia Juosta Valomos Namų Gekkotape 1-5M

Aprašymas:

Žanras: SUPER LIPNIA JUOSTA : Dėl savo unikalios ekologiškos PU gel medžiaga ir aukštos nelankstumą, gelio padas rankena juosta yra skirta būti labiausiai patikima, naudinga ir stiprus įrankis, skirtas klijuoti daiktų elementus.Ji gali dirbti puikiai temperatūros diapazonas nuo -20℃ iki 120℃.

Galima SKALBTI & DAUGKARTINIO naudojimo : Kai nuimamas dvipusis juosta tampa purvinas, jūs galite nuplaukite jį šiltu vandeniu ir nusausinkite atgauti savo nelankstumą.Tai yra daugkartiniai ir gali būti naudojami apie 1000 kartų.Kaip tai, kad vertę už pinigus.Kas daugiau, ji gali būti lengvai supjaustyti į bet kokio dydžio ir bet kokio ilgio norite!Nuimama juosta yra puikiai tinka bet kokio darbo.

NE-MIKROELEMENTAI-NUIMAMAS : nuimamas lipnios juostos yra labai lengva pašalinti ir nepakenks jūsų sienas ar paviršius be jokių likučių paliko.Su jo dizainas aišku, montavimo juosta,beveik nematomas tvirtinimas padeda išlaikyti paviršių sklandžiai, puikiai tinka skaidriems objektams dvipusis juosta.

MULTI-FUNKCIJA NAUDOJANT : skaidri lipni juosta gali smulkius daiktus ant lygių paviršių taip, kad galite klijuoti, ką tik norite, pvz., mobiliojo telefono, raktų, rašikliai, dekoracijos, sienų apmušalai, virtuvės įrankiai, visą tapybos ar tabletę. (Jei norite naudoti jį turėti dalykų vertikaliai, prašome nelaikykite daiktų daugiau nei 2,2 lb) Ji yra tobula, kad būtų baldų stotelė, puikus kilimų juostos, ir tai yra taip pat labai veiksminga, siekiant nustatyti katės letena puodelis,pašalinti naminių gyvūnų plaukų, dulkių, drabužių ir kompiuteriai.

LIFETIME GARANTIJA : Mes garantuojame, kad mūsų klientams aukščiausios kokybės ir 100% pasitenkinimo su mūsų neslystantis juosta.Bet užklausą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, draugiškas ir lengvai pasiekti klientų aptarnavimą, teikia mums visą laiką.Mėgaukitės nerizikinga Pirkti.PRIDĖTI Į KREPŠELĮ DABAR!

Spalva : Kaip paveikslėlyje

Dydis :500*2*0.1 cm(5m/komplektas) 300*2*0.1 cm(3m/komplektas)200*2*0.1 cm(2m/komplektas)100*1*0.1 cm(1m/komplektas)

Pakuotė:

1 x Lipnia Juosta

Function12 Dvipusis Juosta
Function1 Atšvaitinės juostelės
Function9 Dvipuses lipnios juostos
Function14 DIY Aparatūros Juosta
Function8 Namų Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Function2 Lipnios juostos
Function4 Dalykėlių virtuvė
Function5 Magnetinės juostelės
function6 Lipnios juostos 3 m dvipusis
function7 Automobilių Lipdukai
Function11 dekoratyvinės juostelės
Juostos Tipas Elektros Juosta, Kaitinimo Juosta
Function13 Dvipusis Juosta
Function3 Lipnios Juostos
Sertifikavimo Nėra
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Function10 Lipnios juostos

Parašyti atsiliepimą

Juosta Nano Dvipusis Montavimo Juosta Skaidri NoTrace Daugkartinio naudojimo Vandeniui Lipnia Juosta Valomos Namų Gekkotape 1-5M

Juosta Nano Dvipusis Montavimo Juosta Skaidri NoTrace Daugkartinio naudojimo Vandeniui Lipnia Juosta Valomos Namų Gekkotape 1-5M

Panašūs produktai