Aukštos Kokybės Gražus Gamtos Povo Plunksna 25-30cm/10-12 colių Big Eye Povo Plunksnos už Suknelę Namų Vestuvių Dekoratyvinis


Nauja prekė

€7.29

€9.00

-19%



Žymos: peacock pink, "pasidaryk pats" povo plunksnų, ventiliatorius povo plunksnų, povo plunksna, Povas, trumpas povo plunksnų, violetinė povo plunksnų, siuvinėjimo povas, Animacinių Filmų Povas, povas akvarelė.

Produkto Savybės:

Pavadinimas: Aukštos Kokybės Gražus Gamtos Povo Plunksna 25-30cm/10-12 colių Big Eye Povo Plunksnos už Suknelę Namų Vestuvių Dekoratyvinis

Dydis: 25-30 cm/10-12inch

Medžiaga: Natūralus Povo plunksnų

Spalva: Natūralios spalvos,tačiau turime ir kitų spalvų sandėlyje,pavyzdžiui, pieno balta,rožinė,mėlyna,rose ir t.t.

Kiekis: 50Pcs/pak

Naudojimas: variklio dangtis, gėlių, juvelyrikos, mados, kvietimai,namų vestuvių dekoravimas ornamnet

Pastaba: yra natūralus produktas, todėl nėra dviejų plunksnų yra pačios.

Paketą, įskaitant:

1 pakelis Povo uodegos plunksnos

1)Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS PASTABA: Prašome įsitikinti, kad informacija, kurios jums paliko, yra teisinga, Adresas / Telefonas (mobilusis telefonas) /Pašto Kodą .Mes neprisiimame atsakomybės už neteisingą adresą ir/mobiliojo telefono numerį.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 48 valandas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Įskaitant mokėjimą gautas dieną. 2)Laivybos tik EMS: Europoje,Šiaurės Amerikoje,Australijoje,3-6days paprastai.Pietų Amerikos ir Afrikos zonos:10-30days.Sklypo bus pristatyti iš DHL/UPS ar kitų mehtods, jei jūsų plotas yra iš EMS verslo sritis. 3)Laivybos Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: Europoje 25-30days.JAV ir Kanada,15-30days, Kad Pietų Amerikos,Afrikos zonos ir rusijos,30-40 dienų.

Kartais jis būtų ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes padėsime jums jį sekti.

1. Kai gausite prekę, pls apžiūrėti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą galite įsigyti pas mus.Jei yra kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis ,mes darome viską spręsti už jį. 2. Jei prekė yra su trūkumais,prašome susisiekti su mumis laiku.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę ,tada jūs galite grąžinti, arba biržos prekių .

3. Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo išlaidas grąžinimas prekių, jei skundas yra nepagrįstas .Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums, prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes manome, kad bet koks galimas problemas galima išspręsti per komunikacijos.

Spalva Natūralios Spalvos
Funkcija 1 Natūralių Plunksnų
VNT 50pcs
Medžiaga Povo Plunksna
Kilmės vieta Yi-wu, Zhe jiang, Kinija
Modelio Numeris WCFeatherS122
Kokybė Aukštos Kokybės
Modelis Žalias
Pritaikyti Priimtina
Prekės Pavadinimas WCFeatherS
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Vestuvių Namų Karnavalas Apdaila, "Pasidaryk pats", amatai
pristatymo laikas Per 48 valandas po sėkmingo apmokėjimo
dydis 25-30cm/10-12inch
2 funkcija Plunksnų amatų

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Gražus Gamtos Povo Plunksna 25-30cm/10-12 colių Big Eye Povo Plunksnos už Suknelę Namų Vestuvių Dekoratyvinis

Aukštos Kokybės Gražus Gamtos Povo Plunksna 25-30cm/10-12 colių Big Eye Povo Plunksnos už Suknelę Namų Vestuvių Dekoratyvinis

Panašūs produktai