1PCS Mini Mediniai Kaušeliai "PASIDARYK pats" Maži Kaušeliai Vonios Druskos Šaukštas Ilga Rankena Saldainiai Miltų Šaukšteliu Vonios Druskos Virtuvės Reikmenys


Nauja prekė

€0.55

€0.79

-30%



Žymos: mini šaukštas, daug mažų medinių šaukštu, mini druskos šaukštas, mažas miškingų šaukštai, druskos šaukštas, šaukštas medienos, didelis medienos šaukštas, sriubos šaukštas, smilgos mediniu šaukštu, kelionės mediniai indai.

Dydis: 8*3.1 cm

Spalva: natūrali medžio spalva

Medžiaga: mediena

Paketų sąrašo:

1 x mini mediniu šaukštu

Savybės:

* Aukščiausios kokybės: Mūsų vonios druska scoop yra pagaminti iš natūralaus medžio, ne toksiškas ir eco-friendly, ne dažais, ne dažai, splinter-nemokamai, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo.

* Puikiai tinka "PASIDARYK pats": Mūsų medinis samtelis yra unpainted ir turi didelį tuščią erdvę.Galite piešti ar išskirti ją su savo vaizduotę ir kūrybiškumą, kad šaukštas rankų darbo dovana, puiki DIY amatų.

* Platus: Jis yra lengvas ir patogus nešiotis, puikus, miltai, saldainiai, prieskoniai, arbata, vonios druskos, tara ir kt.

* Multi-naudojimas: Tinka pėsčiųjų, kempingas, virtuvės ir daugiau.

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Medžiaga Mediena
Šaukštas Tipas Druska Šaukštai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

1PCS Mini Mediniai Kaušeliai

1PCS Mini Mediniai Kaušeliai "PASIDARYK pats" Maži Kaušeliai Vonios Druskos Šaukštas Ilga Rankena Saldainiai Miltų Šaukšteliu Vonios Druskos Virtuvės Reikmenys

Panašūs produktai