Tuya Zigbee Smart Switch Modulis 3 Gauja/taip Ne /gamtiniu 110V-240V Belaidžio šviesų Relė Suderinama Alexa "Google" pradinis


Nauja prekė

€10.26

€15.10

-32%



Žymos: 3 gauja zigbee modulis, pereiti zigbee, namų smart, perjunkite wi-fi, ewelink hub, durų tuya smart, zemismart zigbee, cc2530, tuya zigbee, aqara.

Aprašymas:

3CH Zigbee Jungiklis modulis

Įtampa: AC100-240V 50/60Hz

MAX apkrova: LED 3x150W

Techniniai duomenys:

1. Šis pažangus Tuya ZigBee 3.0 modulis yra specialiai suprojektuoti su ZigBee 3.0 protokolo ir yra suderinamas su Tuya ZigBee vartai realizuoti visų pusių pastangas susieti savo namų, kuris yra labai geras pakaitalas nestabili "Wi-Fi".ZigBee 3.0 protokolu, mini dizaino, tinka ES ir JK sienos jungiklis, dėžės, gali būti lengvai įterpiamas į tradicinių pereiti sienos jungiklis, dėžutės, nepažeidžiant originalaus dekoro stiliaus, todėl jis protingas, ir teikti pagrindinis maitinimo jungiklis prietaiso /Off Protingas pertvarkos, ir labiausiai suderinami produktai yra konvertuojami į smart produktai; tradicinių perjungti ir smart modulis gali savarankiškai dirbti be trukdžių.

2. Gali būti naudojamas kaip vienpusio arba dvipusio grandinės (2 jungikliai kontrolė 1 šviesos); tik reikia, kad galėtumėte susisiekti 1 iš 2 jungikliai ir konvertuoti prijungto prietaiso į išmanųjį įrenginį (dvipusis grandinės)

3. Parama laisvų rankų balso ir belaidis nuotolinio valdymo; parama "Amazon" Alexa "Google" pradinis balso kontrolės ir pažangaus gyvybės ir Tuya APP kontrolės (reikia ir prisijungia prie specialaus Tuya ZigBee 3.0 vartai).

4. Atsižvelgiant į nestabilus arba ne tinklo tinklo būklę, ZigBee 3.0 perjungimo modulis iš tikrųjų yra nepakeičiamas.Ji turi būti derinama su ZigBee vartai į formą, namų LAN.Nebėra nerimauti dėl jokių tinklo ir silpnas tinklo, kaip ilgai, kaip ten yra stabili ZigBee signalas, jis gali praeiti prijungti prietaisai yra lengvai valdomi; daugiau prietaisus leidžiama prijungti per ZigBee kaip WiFi protokolą.

5. Naudoti " Smart Gyvenimo ir Tuya APP visiškai kontroliuoti prijungtų prietaisų per laikmačiai, tvarkaraščiai ir countdowns (1/5/30 minučių, per 1 valandą, ir tt.); akcijų valdymas su šeima ir draugais padidinti patogumą.

Pakuotė:

smart switch*1

Pastabos:

1. Tai yra Zigbee smart modulis, kuris turi būti naudojamas Zigbee vartai, susijusių su Zigbee protokolą.

2. Įrenginys turi atlikti kvalifikuotas elektrikas pagal vietos taisyklių reikalavimus.

3. Laikykite prietaisą vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo vandens, drėgnose arba karšta aplinka.

4. Įdiegti prietaisą atokiau nuo stiprių signalų šaltinių, pvz., mikrobangų krosnelių.Šių signalų šaltinių, gali sukelti signalo pertrūkių, dėl neįprastos įrenginio veikimą.

5. Užsikimšimas dėl concret

Prekės Pavadinimas choifoo
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Tuya Zigbee Smart Switch Modulis 3 Gauja/taip Ne /gamtiniu 110V-240V Belaidžio šviesų Relė Suderinama Alexa

Tuya Zigbee Smart Switch Modulis 3 Gauja/taip Ne /gamtiniu 110V-240V Belaidžio šviesų Relė Suderinama Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai