110V MUMS Prijunkite Elektros kiliminė danga, Siuvimo Mašina Atnaujintas Raudona Tufting Ginklą Kilimų Audimo Flocking Galios Įrankis, Supjaustyti Krūva Nešiojamą Euipment


Nauja prekė

€206.06

€294.37

-29%



Žymos: tufting ginklą supjaustyti ir kilpa, gręžimo belaidžio, pistoletas kilimas, 4c plaukų, karoliukai, įrankiai, reikmenys, lapų pjaustymo mašina, kilpa krūva, priedų siūti, shotgun ginklą, kilimų ginklą.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kuoduotoji elektrinis pjovimo ginklą

Įtampos diapazonas: 110V

Galia: 70W

Dažnis 50-60 HZ

Svoris: 2.4 kg

Greičio intervalas: 5-40 siūlių/sec kolonėlė

Aksomo aukštis: 7-21 mm reguliuojamas

Išvestis DC: 24V maža adapteris

Saugos, apsaugos: su viršįtampių, nuo srovės ir trumpojo jungimo apsauga

Įpakavimas: carton dydis: 37 * 27 * 8 cm; svoris: 2.4 kg

Privalumai: labai ramiai dirbti; nešiojamų ir platus įtampos diapazonas.

Operacija yra labai paprasta ir lengva išmokti.

Išskirtinį konstrukcijos, lengva remontuoti.

Tinka kilnojamojo aktyvaus darbo metodai.

Gamybos efektyvumas yra 80-100 kartų, kad rankų darbo.

Į paketą įeina:

1 *Visi aliuminio raudona elektros tufting ginklą (pjovimo krūva)

1 *anglų vadovas

Pastaba: Dėl skirtumo tarp rankinio matavimo ir ekraną, dydį ir spalvą produktas, gali būti šiek tiek skirtingi, supraskite.

Visi-aliuminio sunkiųjų raudona elektros kilimų tufting ginklą, kilimų audimą, flocking mašina, pramoninis siuvinėjimas mašina, supjaustyti krūva mezgimo mašina (supjaustyti krūva)

[All aliuminio sunkiųjų]: Tai skiriasi nuo mėlynos tufting ginklą, tai yra visų aliuminio sunkiųjų elektros kilimų tufting ginklą.Medžiaga yra didesnis, sunkesnis, daugiau sklandžiai naudotis, nėra lengvai pažeisti, ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

[Geri]: Tos kasytės ginklą, turi daug įvairių programų.Ji gali būti naudojama pynimo skirtingų tipų kilimų.Kai tufting dideliu greičiu, variklio greitį gali pasiekti 2400RPM arba didesnis, ir taip pagerinti darbo efektyvumą.Tuo pačiu metu, tai tyliau ir nėra daug triukšmo.Beveik visi siūlai gali būti perkamos.Tai yra išplėstinė speciali įranga, kuri gali žymiai pagerinti darbo efektyvumą šiuolaikinėje gamyboje.

[Atitikti įvairius poreikius] greitis tufting ginklą studija gali pasiekti 5-40 siūlių per sekundę, ir reguliuojama kilimo aukštis yra 7-21mm, kuris gali padidinti gamybos efektyvumą, 80-100 kartų ir išsaugoti daugiau nei rankinio mezgimo.Darbo jėgos ir laiko.

[Apsaugos]: Kad tufting ginklą turi daugiau nei įtampos, nuo srovės, ir trumpojo jungimo funkcijas, kurios gali išvengti nelaimingų atsitikimų metu naudoti

[Lengvas ir nešiojamų] Kuoduotųjų kilimas pistoletas, nešiojamas elektros mezgimo įrankis.Produktas yra tik 2.4 kg.Jūs galite lengvai pakelkite ją veikti.Po naudojimo, ji taip pat gali būti laikomi spintoje ar lagaminą be užima per daug vietos.

[Paprastas eksploatavimas] Lengva valdyti ir kapitonas, tai yra ne tik tinka didelės spartos mezgimo ir lankstus judėjimas, bet taip pat tinka mobiliųjų workbenches, kad gali numegzti įvairių išgalvotas modelius.

Modelio Numeris HGLMM00380000
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Kištukas only support US 110V

Parašyti atsiliepimą

110V MUMS Prijunkite Elektros kiliminė danga, Siuvimo Mašina Atnaujintas Raudona Tufting Ginklą Kilimų Audimo Flocking Galios Įrankis, Supjaustyti Krūva Nešiojamą Euipment

110V MUMS Prijunkite Elektros kiliminė danga, Siuvimo Mašina Atnaujintas Raudona Tufting Ginklą Kilimų Audimo Flocking Galios Įrankis, Supjaustyti Krūva Nešiojamą Euipment

Panašūs produktai