Naujų Mados Madinga Akrilo Trimatis Kontrasto Spalvų Portretas Karoliai Rekomendavo "Twitter", "Blogger" Titano


Nauja prekė

€6.73

€11.22

-40%



Žymos: garsiakalbis, aukštų dažnių garsiakalbių, elementas titano, stalo titano, dviratis "twitter", automobilių tweeter, žalias titano, radijo dažnių garsiakalbis, akiniai iš titano, , garsiakalbis "twitter", ragų tweeter.

★Gaminio parametrų

18K aukso apkalos titano plieno paviršiaus.Inkrustacijos akrilo Karoliai ilgis 50.5 cm Pakabukas ilgis 1.7 cm Svoris 3.4 g ★18K tikro aukso lakas, naudojamas šiame produkte yra grindžiama principu elektrolizės būdu.Nuolatinės srovės yra naudojama indėlių metalo jonais, kaip danga ant elektrolitinio dengimo sluoksnis sudaro vienodas ir tankus metalo sluoksnį, ir tokiu būdu veiksmingai pagerinti išvaizdą ir dėvėti, atsparus produktas.

★Gerbiami svečių: Morandia yra Kinijos mados juvelyrika įmonės integruoti gamybos ir pardavimo srityje.Įmonė buvo įkurta 2015 m. ir yra aukštos kvalifikacijos profesionalių techninių specialistų komanda.Daugiausia gamina visų rūšių metalo danga tikro aukso papuošalai.Bendrovė visada nurodo gaminio kokybės į pirmąją vietą, ir teikia aukštos kokybės paslaugas kiekvienam klientui.

★Dear Klientas: ★Esame, kad kiekvienas produktas kruopščiai, ir tikiuosi, kad jūs galite gauti daugiau staigmenų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums su interneto paslaugomis.Jei radote anomalija, kai jūs gaunate produktą, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti jums kuo greičiau. ★Internete Laikas Niujorko Laiku 19:30--23:00 1:30---6:00 Londono Laiku 0:30--4:00 5:30--10:00 Maskvos Laiku 3:30--6:00 7:30--13:00

Pakabučiai Tipas ratas
Modelio Numeris 2021032602
Bauda ar Mados Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas RUIYI
Spalva Aukso
Formos\modelis Round
Metalų Tipas Titano
Elemento Tipas Pakabučiai
Medžiaga Akrilo
Kokybiškos Danga
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis Moteris
Stilius Derliaus
Pagrindiniai akmens medžiagos Akrilo

Parašyti atsiliepimą

Naujų Mados Madinga Akrilo Trimatis Kontrasto Spalvų Portretas Karoliai Rekomendavo

Naujų Mados Madinga Akrilo Trimatis Kontrasto Spalvų Portretas Karoliai Rekomendavo "Twitter", "Blogger" Titano

Panašūs produktai