2021 Derlius Mažas Stačiakampis Akiniai Nuo Saulės Moterims/Vyrams Prabangos Prekės Ženklo Dizaineris Aikštė Akiniai Atspalvių Moteris


Nauja prekė

€0.58

€0.87

-33%



Žymos: vyrai sunglase, vintager stačiakampio akiniai nuo saulės, Stiklas, tr90, aun akinius moterims, sunglass retro vyrų turas derliaus, vyrai sunglass, stiklo moterims, 100 brand, prekės stiklo.

Aprašymas&Previewshipping ir politikos Aprašymas: Aprašymas:

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: PC

Sezonas: Keturi metų laikai

Tai puikus aksesuaras ir puiki dovana draugams.Tai padarys jūsų nuotraukų gražesnė.Tinka bet kuriuo metų laiku.

pastabos:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, ir tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Prašome ignoruoti dydžio.Kartais masto gali būti siauresnė nei mes su specialistais.Kinija yra paprastai mažesnis nei Europoje ir Jungtinėse valstijose.Todėl, prašome nuolat atstumas 1-3 cm.

3. Jei jums kyla kokių nors sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tik nuoroda.

Mes galime priimti sumaišyti pardavimo, spalvos ir dydžio užsakymus.Kuo didesnis skaičius, tuo didesnę nuolaidą.

Paketas apima

1 vnt akiniai

Peržiūros:

Dėkojame už jūsų pirkimo Problemų?

Jūs galite sekti žemiau procesas chontact mums.Yra laiko juostų skirtumas,tačiau mes padarysime viską, kad greitai atsako į jūsų klausimus:

Pristatymas

● Mes pasirūpinsime, pristatymas jums per 24 Valandas nuo mokėjimo cleared, išskyrus švenčių dienas.

● Mes visada siųsti elementą, adresą, jūs suteikiate mums apie PAYPAL saugumui užtikrinti elementą.Jei jūs turite pakeisti savo adresą, ar norite mums, kad laivas į kitą adresą, prašome pakeisti į naują adresą, kai jūs mums sumokėti su PAYPAL, kitaip mes negali būti atsakinga, jei pakuotėje yra prarastas.

Mokėjimai

Mes priima Paypal tik tada, Jei turite kokių nors klausimų apie mokėjimo,prašome susisiekti su mumis per "eBay" pranešime.Importo Muitai

Tuo atveju, kai pareiga-dėl Nuo pristatymo, tai yra jūsų atsakomybė siekiant patenkinti, kad išlaidos, o tai gali sukelti vėlavimo į pristatymo tvarkaraštį, ir jums gali tekti atsiimti prekių į muitinės įstaigą.Terminai Ir Sąlygos

Pagal siūlymą šią prekę,Pirkėjas sutinka, kad visi sąlygų ir reikalavimų, kaip nurodyta šio sąrašo .prašome užtikrinti, kad perskaičiau ir sutinku su Visomis eBay terminai ir Sąlygos prieš siūlymą.

Visos nuotraukos yra iliustravimo tikslais tik ir Spalvos gali šiek tiek skirtis.

Mūsų parduotuvėje paklūsta visi eBay Taisykles ir Politiką.Grąžinimo Politika

Grįžti elementą, turite susisiekti su mumis, ir fotografuoti savo punktas aiškiai parodyti bet kokią žalą ar neįprasto aspektus.

Patvirtinta grąža bus tikrinamos atvykstant.Prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės su visos originalios pakuotės.

Visos laivybos ir perduoti mokesčiai negrąžinami;

Grįžti pristatymo išlaidas, yra atsakingas pirkėjas.Mes padengti išlaidas, siunčiant pakeitimas/pataisytus elementus.

Per 7 dienas po gavimo jūsų produktai, mes siūlo be vargo 7 dieną exchange/pakeisti tik tuo atveju, jei jūsų daiktai yra nustatyta, kad būti su trūkumais, kuriuos gamintojas.

Lenses Optical Attribute Poliarizuota
Prekės Pavadinimas AOOFFIV
Sertifikavimo Nėra
Lytis Moteris
Eyewear Type Sunglasses
Lenses Material Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Eyewear
Frame Material Plastikiniai
Stilius akiniai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

2021 Derlius Mažas Stačiakampis Akiniai Nuo Saulės Moterims/Vyrams Prabangos Prekės Ženklo Dizaineris Aikštė Akiniai Atspalvių Moteris

2021 Derlius Mažas Stačiakampis Akiniai Nuo Saulės Moterims/Vyrams Prabangos Prekės Ženklo Dizaineris Aikštė Akiniai Atspalvių Moteris

Panašūs produktai