"Husqvarna" grandininių pjūklų elektriniai įrankiai, garažo mancave metalo skardos pasirašyti retro sienos dekoras


Nauja prekė

€6.57

€13.13

-49%



Žymos: husqvarna motokroso, gaisrininkas sienos, mancave priedai, Galios Įrankis, alaus plokštė, pjūklą failų, hertog jan, metalinės plokštelės, metalo plakatas, Husqvarna 365.

Medžiaga:

Skardos/metal, nėra rūdžių. .

Dydis:

12 cm x 8 colių (30 cm x 20 cm)

Kokybė:

Nėra lengva rūdžių, rafinuotas kūrinys, aišku, modelius.Atsparus vandeniui, lengvai valomas, ryškių spalvų, sulankstyti krašto gamybos, siekiant užtikrinti saugumą ir stabilumą.

Montavimo būdas:

Keturios iš anksto išgręžtas skyles, lengva įdiegti, gali būti nustatytas su vinimis/klijai/lynai.

Taikomas vietos:

Garažų, fermų, dvarai, parduotuvių, gyvenamųjų patalpų, restoranų, viešbučių, barų, kavinių, biurų, klubų, ir kt.Idealus sienų apdaila gali apšviesti savo namus ir gali būti pastatoma ant stalviršio arba pakabinti ant sienos.Sukurti stilingą atmosferą!

Poveikis:

Tai puikus pasirinkimas beautifying kambarys, kūrybos, paprastas ir stilingas retro stiliaus sienų apdailai.Šis metalas plakatas padės sukurti gražus dizainas bet kurioje patalpoje, todėl veikiami sienų ar kitų paviršių atrodo patogiau ir meno.Yra daug stilių pasirinkti, ir gali būti naudojamas su įvairių metalo papuošalai papuošti savo kambarį.Įvairių metalo plokštė deriniai bus geresnių rezultatų!

Pakuotė:

Mes naudosime dviejų putplasčio plokštės, siekiant užkirsti kelią paketas nebūtų pažeisti post office.

(Tai yra plakatas iš alavo/aliuminio metalo medžiagos.Kai kurie paveikslai atrodo kaip rūdžių.Ji yra išspausdinta, ir tikrai ne surūdijęs!)

Kokybiškos paslaugos:

Mes teikiame kokybiškas po pardavimo, grąžinimo ir grąžinimo paslaugas.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Medžiaga Metalo
Formos Rectangle
Stilius Nauja Klasikinė/Post-modernus
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"Husqvarna" grandininių pjūklų elektriniai įrankiai, garažo mancave metalo skardos pasirašyti retro sienos dekoras

Panašūs produktai