2 in 1 Plazmos Grožio Pen Ozono Odos Atjauninimo Funkcija Tatuiruotė Molinių Pašalinimas Mašina Plazmos Pen Vokų pakėlimas


Nauja prekė

€159.70

€238.36

-33%



Žymos: funkcinės lovos, pen plazmos, lazerinis žymeklis, pjovimo plazma, face lift juosta, vokų lipdukas, lumispa, tyra šypsena, fibroblast plazmos, daugiafunkcis grožio įranga.

2 IN 1 Ozono Odos Atjauninimo Vietoje Šalinimo Plazmos

Rašiklio Spalva:Balta Funkcijos:Veido Kėlimo & Molinių Pašalinimas Įtampa: AC 110V-240V 50/60Hz Darbo Dažnis: 100KHZ Galia:10W maks.Baterija:li-polimero baterijos 2x3.7v/1000mAH Output Voltų./Amp (12V/1,5 A Ekranas:LCD Energijos Lygis:1 - 8 Lygiai Režimas:OZONO/VIETOJE Sertifikavimas: CE, RoHs Pakuotės Dydis (ilgis x plotis x aukštis):31cm x 25cm x 8cm Bruto Svoris:1.3 KG

Privalumas

Nešiojamų kosmetikos priemonė su plazmos ozono taško nevus rašiklį ir du vienoje rašiklio Naujos kartos lustas kontrolės sujungia plazmos terminis poveikis Kad tai pasakyti.technologijos odos mainai, deguonies pumpavimo Blogai, sporto carbonized odos.Kad ji išnyks amžinai.Ne randas liko.Aukšto dažnio jonų elektrolizės būdu ozonas gaunamas deguonis ore gali nužudyti bakterijų.grybų ir erkių.ir slopina uždegimą.išvalyti spuogai poveikis vienu metu didinimo hydrophilicity odos padidinti vandens ir maistinių medžiagų įsisavinimą pagreitinti odos medžiagų apykaitą, skatina kolageno regeneraciją.Atleisti pruritus sukelia alerginę džiovinimo, Slopina melanino ,Gyvinti veido , Subtilus odos susitraukimas porų ,pagerina odos elastingumą ,Anti-senėjimo gerinimo alerginis dermatitas

Funkcijos ir Naudojimas

Odos grožis: verruca vulgaris, senatvinis karpos, butas karpų, užkrečiama minkštas karpų, verrucous nevus, ir riebalinių nevus, granulioma, soros, papulės, vokų xanthoma, odos riebalų, visų rūšių pigmentiniai nevus, corns ir manikiūras.beautiful, strazdanos ir kt.

Paramos Dropshipping

Jei perkate 3 gabalas ,mes galime suteikti jums, 1% nuolaida.Laivą iš elementą 48 valandas Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų!

Saugus Pranešimų:

* Po procedūros, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir spa 3 dienas. * Jei kaliaus yra suformuota, būti atsargūs, kad ji neturi nukristi. * Pabandykite tegul kaliaus nukristi natūraliai.Jei kaliaus yra apgalvotai ištraukė, jis gali palikti randą. * Giliai pažeidimai, imtis metu ir atlikti keletą sesijų.Nebandykite baigti procedūrą per vieną sesiją. * Naudojant zondą, neleisk, kad ji sustabdyti vienoje vietoje per ilgai, nuolat juda procedūros metu. * Naudojant patarimas, veikti netrukus, kelis kartus ir neleisk, kad ji sustabdyti vienoje vietoje ilgą laiką.

1* Plazmos Rašiklį 1* Stora adata 3* plona adata 3* sterilizavimo vadovai 1* Naudotojo vadovas 1* Maitinimo adapteris 1* Dėžutė

- Mes priimame šiuos methords:per visa, Master Card, Qi "Wi," Western Union " ir Banko pavedimu ir kt. - Didelis, kad jums bus pasiūlyta papildomų nuolaidų susisiekę su mumis.

-Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje. -Mes išsiųsti punktas ateina su sekimo numerį,kuris gali būti stebimi pristatymo būseną visą kelionę. Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.Jei sklype nebuvo išduotas, per numatomą laikotarpį,prašome sutartį su mumis,mes padėsime jums sekti jį ir duoti jums atgal artimiausiu metu.

- Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra mokesčiai atsisakė siuntas. - Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius, sumokėti jo/jos šalyje.Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome susisiekti su mumis.

-1 metų garantija mūsų prekės (išskyrus priedai ir dalys), pirkti su pasitikėjimu. -Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.Jūs gausite papildomą 7 dienas (viršuje laiku pristatymo laiką) nuspręsti, jei norite laikyti arba grąžinti elementą, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti ir originalioje pakuotėje, siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas. -Jei norite grąžinti ar pakeisti, pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.

-Mes labai vertiname tai, kad, jei jūs galite palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų.Mes nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums Parodyti Keletą Nuotraukų (Bus gauti papildomų nuolaidų kitą, kad!) jūsų 5 Žvaigždučių atsiliepimus! -Jei turite kokių nors problemų, apie prekes ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą.Mes bandysime viską, kad išspręsti problemas už jus.Ačiū.

Standartinė Įtampa 110V, 220V, 240V
Spalva Rožinė
Commodity Quality Certification ce
Režimas OZONO/VIETOJE
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Pavadinimas lazerio mol valiklis pen
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija, JAV, ES, UK, AS
Funkcija 1 Black Spot Removal
Gamybos Procesas Mašina Padarė
dydis 310mm x 250mm x 80mm
Tarnyba Dropshipping
Darbo Laikas daugiau nei 5 valandas
Funkcija LCD Ekranas
Prekės Pavadinimas sveiki veido
Modelio Numeris Vietoje valiklis plazmos pen
Įkrovimo USB Tipas
Kilmės vieta Kinija
Tipas plazmos pen
odos problemos Odos Apgamai Tamsiai Šlakelis Dot Veido Tegus
Elemento Tipas Molio Dėmių Šalinimo mašinos
Medžiaga Plastikiniai
Darbo Intensyvumas 1-8 lygių greičio
Naudojimas Mole, Šalinimo, Valymo Vietoje Pen
prekės pavadinimas Plazmos pen black vietoje valiklis

Parašyti atsiliepimą

2 in 1 Plazmos Grožio Pen Ozono Odos Atjauninimo Funkcija Tatuiruotė Molinių Pašalinimas Mašina Plazmos Pen Vokų pakėlimas

2 in 1 Plazmos Grožio Pen Ozono Odos Atjauninimo Funkcija Tatuiruotė Molinių Pašalinimas Mašina Plazmos Pen Vokų pakėlimas

Panašūs produktai