774PCS Plytų Interceptor Kosmoso Karai "High-Tech" PASIDARYK pats " Modelio Kūrimo Bloką Nustatyti Žaislai Vaikams Švietimo Berniukai Gimtadienio Dovanos


Nauja prekė

€22.51

€45.02

-50%



Žymos: ss, blokuoti star karo, jurrassic pasaulyje lego, juros periodo pasaulio legoin, "star trek", rėmas millenium falcon, klonas star karo, millenium falcon kyes, plakatas "star trek", buildmoc star wars.

Produkto Pavadinimas :SS-20850

Kategorija:SS Pasaulyje

Fasuotė: 774 vnt

Šį Rinkinį Sudaro:(C4493 )

PDF pastato instructio

Dydis:L : 22 cm W : 25 cm Aukštis : 18 cm

PASTABA !

Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Neapima variklis, generatorius .(Tuo atveju, jei SS, galite pasirinkti ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinęs su juo.)

Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.

Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Sertifikavimo CE
Įspėjimas Jokių lipdukų, tik elektroninėmis vadovai
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Brūkšninis kodas No
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SS-20850
CE Sertifikatas
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Kita
Lytis Unisex
Plastiko Tipas ABS

Parašyti atsiliepimą

774PCS Plytų Interceptor Kosmoso Karai

774PCS Plytų Interceptor Kosmoso Karai "High-Tech" PASIDARYK pats " Modelio Kūrimo Bloką Nustatyti Žaislai Vaikams Švietimo Berniukai Gimtadienio Dovanos

Panašūs produktai