1/2/5VNT Ištraukiama Dirbtinis Sodo Tvora Plečiama Dirbtiniais Ivy Privatumo Tvora, Medienos Vynuogynų Laipiojimo Rėmas Sodo Augalų Dekoras


Nauja prekė

€9.14

€14.29

-36%



Žymos: tvora ekranas, tvoros žolė, pastatai, sodas, drugelis organza, simple garden trellis, dekoro sodas, miršta tvora, sodas ekranas, balkonas privatumo ekranas, orkaitės lentyna.

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: tvora yra pagaminta iš gluosnio medienos ir dirbtinės žaliosios lapinės plotai yra fiksuotas su kabeliui, įmonė ir neturi nukristi.Tai yra labai realus ir, kad jūsų sodas pilnas gyvenimas.

2. Paprastas montavimas: statymai yra varomas į dirvožemį, ir tvora galima pakoreguoti su ryšiais, viela, vinys ar kabliukų.Tiesiog juos tvarkyti, kad jūsų sodas atrodo kitaip.

3. Plečiama: tvora gali būti išplėsta, ne bus, aukštis kinta plotis.Jis gali būti dedamas vertikaliai ir horizontaliai.Tinka balkonų, kiemuose, langai, laiptai, sienos, namo apdailos, specialybės restoranai, studijų kambario dekoravimo, prekybos centrai, KTV barus ir pan.

4. Privatumas: tvora gali būti naudojami papuošti sienos, tvoros, privatumo ekranas, privatumo apdrausti.Ji gali blokuoti labiausiai ultravioletinius spindulius, saugoti privatumą, leidžia orui laisvai praeiti.Tai puikiai tinka vidaus arba lauko naudojimui.

5. Pastaba: Visos medinės tvoros yra išmatuotas rankiniu būdu.Dėl laisvos plečiasi, dydis gali būti gana didelė paklaida 2-5cm, kurie yra normalu.Tikimės, kad jūs galite suprasti!

Specifikacija:

Stilius: Apple lapai

Taikomas vietos: balkonais, kiemo, langai, laiptai, sienos, namo apdailos, specialybės restoranai, studijos, dekoracijų, prekybos centrai, KTV barus, restoranus ir pan.

Medžiagos: šilko audinys + kietosios medienos tvora

Matmenys(apytiksl.):

uždaryti aukštis 40cm:

Ištemptas iki plotis 50cm, aukštis yra apie 38cm

Ištemptas iki plotis 100cm, aukštis-apie ne didesnis kaip 36 cm

Ištemptas iki plotis 150cm, aukštis apie 33cm

Ištemptas iki plotis 200cm., aukštis yra apie 28cm

Pakavimo Sąrašas:

1/2/5*Plečiama Tvoros (įskaitant žalieji plotai)

Mūsų Brazilijos draugais:

Brazilija pareigas laikinai paskelbė, kad jis bus už maždaug $3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija ir bus grąžintas, jei nebūtų mokama.Jei negalite priimti $3.5 muitinės mokestis, prašome užsakymą.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome patikrinti žemiau esančią nuorodą, ačiū jums labai už jūsų supratimą!

Pirkėjas skaityti

1. Apie mokėjimą

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus:

2. Apie pristatymo

A. Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Mes priims skirtingus kanalus pagal charakteristikas krovinių pervežimai.Ji gali siekti daugiau nei 200 šalių ir regionų.Pažadame, kad visi užsakymai bus išduodami per keturias dienas.Nuo stebėjimo metu skirtingus kanalus, bus kitokia, pašto siuntiniai paprastai rodo 1-4 darbo dienas tarptautinės express pristatymas, ir, jei yra spūstis, stebėjimo metu informacija bus pratęsta.

A. Apie muitinės ir muitinės

Pašto siuntiniai paprastai nekuria tarifus, tačiau muitinės teisės aktus įvairiose šalyse yra skirtingi muitinio įforminimo metu.Prašome sekti informaciją laiko ir kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu būtina.Tarptautinis skubus pristatymas paprastai generuoja muitai.Prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitinės problemas sukelia produktai turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba pateikti informaciją, vietos muitinės formalumus.Pagaliau, linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą.

3.Grąžinamosios Išmokos Ir Politikos

Dėl tarptautinio susisiekimo ir laiko sąnaudos yra gana didelės, todėl mes teikiame didelę svarbą produktų kokybė.Mes griežtai patikrinti, jei jūs gaunate pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis.Jūsų labui, įsitikinkite, kad patikrinti paketą prieš pasirašyti ir nusiųsti nuotrauką į jav.Mes peržiūrėsime produktą pagal konkrečias sąlygas, produkto, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, jūs turite galimybę mėgautis daugiau nuolaidos.Jei norite pakeisti arba grąžinti gaminį be jokių gedimų, tik grįžti laivyba išlaidos bus imamas ir mes atsiųsime jums naują produktą, gavęs produktą.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą.

4. Spalva skirtumas:

Dėl skirtumų tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Scheler Grąžinimo Politika: Pirkėjai gali grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo dienos.Per šį laiką, jeigu nėra darbo kokybės problema, pardavėjas nepriima grąžinti.

5.Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, tai bus didžiausias mūsų skatinimas ir sukurti geresnes paslaugas už jus.Visos pastangos yra tiesiog duoti jums geresnę savijautą, kartu su nuoširdumu.labai ačiū

Aš tikiuosi, kad mano draugai gali rasti tai, ko jums reikia čia.

Jeigu turite kokių poreikius, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Geriausi linkėjimai jums

type14 plečiama dirbtiniais ivy privatumo tvora
Kilmės KN(Kilmės)
type6 Dirbtinis Žalios Lapinės Filialas
Type3 Vestuvių Dekoravimas
type7 Namų Restoranų Sienų Apdaila
Type9 tvora, sodas, privatumo
Type4 vidaus apdaila
type15 Medienos Vynuogynų Laipiojimo Rėmas
type16 Sodo Dekoro
type13 Bagažo Dirbtinis Sodo Tvoros
Slėgio Apdorotų Medienos Tipas Gamta
type1 Bagažo Tvora
type12 sodas, privatumo tvora, lauko
type11 sodo tvoros panelės
type8 tvoros žolė
type10 sodo tvora apdaila
Frame Material Mediena
Type2 Sodo dekoracija
type5 Pratęsimo Tipas Sodo Pastatai, Tvoros
Modelio Numeris tvora sodas
Tipas sodo puošmena tvora

Parašyti atsiliepimą

1/2/5VNT Ištraukiama Dirbtinis Sodo Tvora Plečiama Dirbtiniais Ivy Privatumo Tvora, Medienos Vynuogynų Laipiojimo Rėmas Sodo Augalų Dekoras

1/2/5VNT Ištraukiama Dirbtinis Sodo Tvora Plečiama Dirbtiniais Ivy Privatumo Tvora, Medienos Vynuogynų Laipiojimo Rėmas Sodo Augalų Dekoras

Panašūs produktai