Žalioji Arbata Valymo Kietosios Kaukė Spuogų, Inkštirų Valiklis Baklažano Kaukė Sutraukti Poras Aliejus Kontrolės Drėkina Drėkinantis Balinimas


Nauja prekė

€3.12

€5.68

-45%



Žymos: veido vaisių kaukė, teacup, face mask, trauktis, kaukė momo, žalia kaukė prilimpa, kaukė prilimpa, marshmallow kaukė, veido ledo roller, oilerio mašina, aliejus.

Žalioji Arbata Valymo Kietosios Kaukė EggplantAcne Valymo Kietosios MaskFacial SkinCareDeepMoisturizing Drėkinantis Balinimo Švarios Poras FaceAcne Remontas

Savybės

Žaliosios Arbatos Aliejus Kontrolės Valymo Kietosios Kaukė

Sudėtyje yra žaliosios arbatos ingredientų, švieži ir natūralūs,kuris gali effectivelysoftenold negyvas odos ląsteles ir išvalyti purvo thepores; balancetheexcess aliejus ant odos, replenishthemoisture ir mitybos odos,paliekant yourskin minkšti ir blizga.

Baklažano Spuogai, Valymo Kietosios Kaukė

Containseggplantfruit ekstrakto,kuris cangently sootheand improvetheacne skinbyabsorbingexcess aliejaus;švelniai valymas senas negyvas odos ląsteles, replenishthemoisture ir maistinių medžiagų, odos,makingyourskin šviesus ir sklandžiai.

1.Gamtos ir mildplantsextract gali giliai įsiskverbti į odą iš apačios į nuolat papildyti odą ir veiksmingai dissolvedirtand tepalas ilgalaikis drėkinantis odos priežiūros ir giliai poras valymo poveikį.

2.Lengva plauti dizaino momentinių odos valymo ir gaivus su geresne pusiausvyra, vandens ir naftos, ne-dirgina atkurti ryškumą atgal į jūsų odą, atskleisti savo tikrąjį grožį.

3.Suleidžiama su keliais švelnios odos priežiūros sudedamųjų dalių, ne, skatinimo ir kovos su alergija, gana draugiškas daugumai odos tipų, gali padėti pagerinti odos tekstūrą, ją palikti šilkiniai sklandžiai, minkštas ir šviesus.

Specifikacijos

Žaliosios Arbatos Aliejus Kontrolės Valymo Kietosios Kaukė

Ingredientai: Water,PropyleneGlycol,Glycerin,TitaniumDioxide,Kaolin,Isoceteth-20,Butanediol,SodiumHydroxide,StearicAcid,Tea(CAMELLIA SINENSIS)LeafExtract,Dinatrio EDTA,ChromiumOxideGreen,GlycyrrhizicAcid Dikalio, Tokoferolis(Vitaminas E)

Baklažano Spuogai, Valymo Kietosios Kaukė

Ingredientai: Vanduo, Propileno Glikolis, Glicerinas, Titano Dioksidas, Kaolinas, Isoceteth-20, Butileno Glikolis, Natrio Hidroksidas, Stearino Rūgštis, Solanum Melongena Vaisių Ekstraktas, Dinatrio EDTA, CI 77742, Diglycyrrhizinate Kalio,Tokoferolis(Vitaminas E)

Apvalkalo Spalva: Žalia Arbata Valanti Kaukė--Žalia/Baklažano Valanti Kaukė--Violetinė(Pasirinktinai)

Grynasis Kiekis: 40g

Veiksmingumas: Giliai Valanti/Drėkinamasis/Spuogų Šalinimo& etc.

Gaminio Dydis: Apytiksl. 7.5*3.5 cm/2.95x1.37inch

Maloniai Prašome Pažymėti

Kai kurie galimi šalutiniai poveikiai gali laikinai sukelti deginimo pojūtis, deginimas arba odos sudirginimas į tam tikrus asmenis ar odos tipams.Šių galimas šalutinis poveikis gali skirtis nuo vieno asmens kitam.Prašome peržiūrėti visus ingredientus dėl galimų odos jautrumo/alergijos prieš taikant produktą.Nedelsiant nutraukite, jei bet kokia nepageidaujama reakcija įvyksta.

ĮSPĖJIMAS

1. Laikyti vėsioje vietoje ir venkite saulės spindulių.

2. Naudojimo metu, prašome stopusingif jūs feelany diskomfortą.

3. Atkreipkite dėmesį, ofthereach vaikų.

Pakuotė

1* Kietosios Valanti Kaukė

Commodity Quality Certification ce
Parama Dropshipping
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Medžiaga propylene glycol
Tipas Facial Mask Oil
Kilmės vieta CN
2 funkcija Aliejus-kontrolės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Acne Cleansing Solid Mask
Funkcija 1 Drėkinamasis
4 funkcija Gydymo Ir Kaukė
Funkcija Odos Atjauninimas, Odos Mouisture, Veido Švarus, Negyvos Odos Pašalinimas
3 funkcija Kaukės
Prekės Pavadinimas DearBeauty
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Modelio Numeris HHH106768
dydis Depth Replenishment

Parašyti atsiliepimą

Žalioji Arbata Valymo Kietosios Kaukė Spuogų, Inkštirų Valiklis Baklažano Kaukė Sutraukti Poras Aliejus Kontrolės Drėkina Drėkinantis Balinimas

Žalioji Arbata Valymo Kietosios Kaukė Spuogų, Inkštirų Valiklis Baklažano Kaukė Sutraukti Poras Aliejus Kontrolės Drėkina Drėkinantis Balinimas

Panašūs produktai