Ranka Supjaustyti Spalvos Akinius Shochu Sake Viskio taurelė Masažuoklis Mėlyna Raudona Amatų Rinkinys, 2 vnt


Nauja prekė

€21.89



Žymos: ryšiai puodeliai, sunglass, metalo puodelis, kavos puodelis, posa mokyklos, silicio viskio stiklo, cibi viskio stiklo, diržas sumažinti pilvo, vase, stiklo vyno.

Tai aukštos kokybės rankų supjaustyti, skaidraus stiklo yra subtilus ir modernus.Parengti geometriškai iškirpti stiklo yra puikus patyrę artificers rankų darbas drožyba ir poliravimo.Šis dizainas yra ne tik gražus, bet ir yra natūralus grožis ir dirbtinio grožio derinys.Meistras padarė stiklo rankomis, todėl jos šiek tiek skiriasi po vieną.

Ranka iškirpti stiklo aprašymas

Supjaustyti aišku, Krištolo indai yra sukurta su pasirinkta, grynas žaliavų per rafinuotas dizainas ir tiesa amatininkų metodus.Ji yra žinoma dėl aukšto lygio skaidrumą, ir blizgesį, ir gali padaryti aiškų garsą.

Didelis, spalvingas stiklo dirbiniai, stiklo ,parengti geometriškai iškirpti stiklo yra puikus, parodantis, aukščiausios kokybės amatų meistriškumo.Ranka meistriškai kvalifikuotų amatininkų meistras, tai forma yra unikali ir suteikia royal jausmas, kad bet kurios vietos nustatymo.

Naudoti kartų

Šie akiniai atitinka viskis, vynas, degtinė, Japonijos sake,ir įvairūs kokteiliai.

"Gražus Pjovimo - rankinis nupjauto paviršiaus suspindės gražiai, ir jums bus sužavėti gražių ryškumas.Maišymo Japonų tradicinė kultūra su šiuolaikinis modernus dizainas reiškia, šie akiniai yra gera bet gėrimų ir bus gyvinti savo valgomojo!

Daugiau produktų

Apie mus:

JINZHI Vertus Supjaustyti Kiriko Stiklo Fabriko specializuojasi gamintojas amatų stiklo,kuris buvo pastatytas Laian Miesto 2005 m., griežta kokybės kontrolė nuo mūsų geros kokybės kontrolės (QC) komanda, kūrybinių idėjų iš mtep personalo ir darbščių bei patyrusių darbuotojų.Mes visada kurti naujų elementų mėnesio patenkinti skirtingus klientų reikalavimas!

Mūsų pagrindiniai produktai, kaip šias:

1.Kasdien naudojami daiktai.Stiklo vartytuvas ir stiklinius(taurelė,vyno taurė,šampanas fleita,Martinio stiklas,kokteilis stiklo ir pan.)

2.Stiklo Meno ir Amatų.Stiklo vaza, papuošalų dėžutės,statulėlės,kvepalų buteliukai.

Mūsų pagrindinės rinkos:

Velykų Azijoje, Vakarų Europoje, Okeanija, Šiaurės Amerikoje ir vidaus rinkoje.Mes turime laimėti, gerą reputaciją ir daug lojalių klientų visame pasaulyje pastaraisiais metais.

Nemokamai Standartinis Pristatymas Iš Kinijos Visame Pasaulyje.Pagal įvairių šalių, taip express bus išsiųstas.

1.TOLI Tarptautinės

2.SF Express

3."FedEx" IP

4.EMS

5.Alibaba Standartinis Pristatymas

Prekės Pavadinimas JINZHI
Medžiaga Stiklas
Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Round
Drinkware Tipas Stiklas
Funkcija Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

Ranka Supjaustyti Spalvos Akinius Shochu Sake Viskio taurelė Masažuoklis Mėlyna Raudona Amatų Rinkinys, 2 vnt

Ranka Supjaustyti Spalvos Akinius Shochu Sake Viskio taurelė Masažuoklis Mėlyna Raudona Amatų Rinkinys, 2 vnt

Panašūs produktai